Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Hyundai γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο

Η Hyundai γιορτάζει ένα σημαντικό νέο ορόσημο της παραγωγής της στην Ευρώπη, με το όχημα υπ’ αρ. 300.000 να εξέρχεται από τη γραμμή συναρμολόγησης στην κατασκευαστική μονάδα της, στο Νοσοβίτσε (Nošovice), της Δημοκρατία της Τσεχίας, μόλις δύο χρόνια μετά το άνοιγμα του εργοστασίου, στα τέλη του 2008.

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο παράγει τα μοντέλα i30, i30cw, καθώς και το ix20 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε 50 χώρες της Ευρώπης, της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Το όχημα υπ’ αρ. 300.000 ήταν ένα i30cw, εξοπλισμένο με κινητήρα βενζίνης Gamma 1.6 και ένα ολοκαίνουριο μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων, το οποίο κατασκευάζεται επίσης στη μονάδα του Νοσοβίτσε. Μετά από μία διεξοδική αναβάθμιση τον περσινό Μάρτιο, τα i30 και i30cw βιώνουν μία πολύ επιτυχημένη περίοδο, με τις πωλήσεις να σημειώνουν αύξηση 23% κατά τη διάρκεια των πρώτων 11 μηνών του 2010.

Μία πρόσφατη προσθήκη στη γραμμή παραγωγής του Νοσοβίτσε είναι το ix20. Αυτό το ολοκαίνουριο πολυμορφικό, σούπερ μίνι αυτοκίνητο (κατηγορία B-segment), έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην περσινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι και αναμένεται να έχει πωλήσεις που θα αγγίξουν τις 55.000 μονάδες ετησίως χάρη στο δυναμικό σχεδιασμό του, στα κορυφαία για την κατηγορία επίπεδα εκπομπών ρύπων καθώς και στα χαρακτηριστικά ασφαλείας, για τα οποία χρησιμοποιείται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Όλα τα μοντέλα της Hyundai που παράγονται στο Νοσοβίτσε και πωλούνται στην Ευρώπη συνοδεύονται από το πρωτοποριακό πακέτο Five Year Triple Care της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει πενταετή εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικό έλεγχο του οχήματος για πέντε χρόνια.

Ο κύριος Allan Rushforth, Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που διαθέτουμε μία τόσο επιτυχημένη μονάδα κατασκευής στην Ευρώπη, η οποία και παράγει αυτοκίνητα εξαιρετικής ποιότητας. Καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε το μερίδιο μας στην Ευρωπαϊκή αγορά το 2011, θα αυξάνουμε και τα επίπεδα παραγωγής στο εργοστάσιο – γεγονός που αποτελεί χαρμόσυνη είδηση για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής όσον αφορά νέες θέσεις εργασίας αλλά και για τους Ευρωπαίους οδηγούς που θέλουν να αγοράσουν τα βραβευμένα αυτοκίνητα μας.»

Ως επιβεβαίωση των υψηλών επιπέδων παραγωγής του εργοστασίου, απονεμήθηκε πρόσφατα στη Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) ένα Εθνικό Βραβείο Ποιότητας από την κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο της Πράγας, υπουργοί της κυβέρνησης απένειμαν το τεράστιας αίγλης βραβείο «Start Plus» στον Πρόεδρο της HMMC, κύριο Eok-Jo Kim. Η διάκριση αυτή απονέμεται σε εταιρείες που διαθέτουν εγκαταστάσεις στη Δημοκρατία της Τσεχίας, για χρονική περίοδο μικρότερη των τριών ετών, ως αναγνώριση της αριστείας τους στους τομείς της ποιότητας, της ικανοποίησης πελατών και της παραγωγικότητας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου