Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

17o ΡΑΛΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ


Συνέντευξη τύπου έδωσε πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας σε ξενοδοχείο της πόλης για θέματα διεξαγωγής του 17ου Ράλλυ Φίλιππος που θα γίνει στη Βέροια στις 16 και 17 Απριλίου.
Τον λόγο πρώτος πήρε ο πρόεδρος της Λ.Α Βέροιας κος Μπιλαδέρης Βασίλης ο οποίος ανέφερε ότι στο θέμα διεξαγωγής του 17ου Ράλλυ Φίλιππος από τεχνικής και οργανωτικής πλευράς όλα έχουν δρομολογηθεί και είναι σχεδόν έτοιμα. Εξέφρασε όμως τόσο την προσωπική, όσο και του υπόλοιπων μελών της Λέσχης, δυσαρέσκεια για τη μη (προς το παρόν) υποστήριξη της προσπάθειας τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τον Δήμο Βέροιας , ο οποίος φαίνεται να είναι κάθετα αντίθετος σε κάθε χορηγία που αφορά Αθλητικά Σωματεία και όχι μόνο.
«Ξέρουμε ότι οι καιροί  είναι δύσκολοι αλλά θα παλέψουμε…»
Ο κος Μπιλαδέρης αναφερόμενος στις παροχές και στις χορηγίες είπε ότι στους δύσκολους αυτούς οικονομικούς καιρούς η Λ.Α.Β θα παλέψει ώστε να έχει τις καλύτερες δυνατές παροχές για τα πληρώματα. «Όλα είναι υπό συζήτηση» τόνισε (αυτοκινητάμαξα, διαμονή σε ξενοδοχεία, έκπτωση στους αγωνιζόμενους ανάλογα με τον χρόνο κατοχύρωσης της συμμετοχής κ.α) και συνέχισε «Για να γίνει η διεξαγωγή του Φίλιππος χρειάζονται 17.500 ευρώ με όλα πληρωμένα (κριτές, ενδιάμεσους, αλυτάρχες και στελέχη του αγώνα, παράβολα κλπ).
 «Στο ίδιο μοτίβο με το 16ο »
Στο αγωνιστικό κομμάτι αναφέρθηκε ότι το 17ο Φίλιππος δεν θα έχει θα έχει αλλαγές από πέρυσι. ‘Έτσι Θα περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες μήκους 174 χλμ  (Πολυδένδρι – Κουστοχώρι) με service park στο ίδιο σημείο με πέρυσι.  Η μόνη αλλαγή που θα γίνει είναι ότι η έναρξη του αγώνα θα γίνει 1 ώρα αργότερα δηλαδή στις 10:30 ενώ αλλάζει και ο αλυτάρχης του αγώνα. Ζήτησε επίσης,  η ώρα κλεισίματος των ειδικών να μειωθεί κατά 30 λεπτά ώστε να μπορέσουν να μπουν στην ειδική περισσότεροι θεατές ενώ ανέφερε ότι στο νέο φυλλάδιο του αγώνα που θα εκδοθεί σε λίγες μέρες θα υπάρχουν σημειωμένες οι καλύτερες και πιο εντυπωσιακές θέσεις του αγώνα στις οποίες θα μπορεί ο θεατής με ασφάλεια να παρακολουθήσει τον αγώνα.
Αναφορά έγινε για την επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης η οποία πρόκειται το επόμενο διάστημα να αναβαθμίσει με σκοπό την ενημέρωση τόσο των μελών και φίλων του αυτοκινήτου αλλά και των δημοσιογράφων για τα δρώμενα στο χώρο.
«Νέος Αλυτάρχης ο κος Π. Μαραντζίδης»
Ο κος Μπιλαδέρης ανακοίνωσε ότι στο 17ο Φίλιππος μετά από απόφαση του Δ.Σ, αλυτάρχης του αγώνα θα είναι ο κος Παναγιώτης Μαραντζίδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό είπε ότι η πόλη της Βέροιας έχει κόσμο που αγαπάει το αυτοκίνητο και πρέπει να απολαύσει ένα καλά οργανωμένο και ασφαλή αγώνα που όπως πάντα η Λ.Α Βέροιας είχε υψηλά στάνταρ.
Τέλος το Δ.Σ της ΛΑΒ προσκάλεσε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου να δώσουν το δυναμικό παρόν στο 17ο Ράλλυ Φίλιππος που τόσα χρόνια προσφέρει τις καλύτερες συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους αγωνιζόμενους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου