Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Nέες SKYACTIV Τεχνολογίες και σχεδιαστική φιλοσοφία

Το νέο concept car Minagi –ένα μικρότερο 4X4 SUV- της Mazda Motor Corporation θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Geneva Motor Show 2011 το οποίο διεξάγεται από την 1η έως την 13η Μαρτίου 2011. To Mazda Minagi θα περιλαμβάνει τις νέες τεχνολογίες SKYACTIV και θα αντιπροσωπεύει πλήρως την σχεδιαστική φιλοσοφία KODO-soul of Motion. To MINAGI Concept Car είναι στην ουσία ο πρόδρομος των προϊόντων νέας γενιάς που θα παρουσιάσει η Mazda και συμβολίζει την εξέλιξη της ιαπωνικής εταιρίας που εισέρχεται σε μία νέα εποχή.
Το Mazda MINAGI είναι ένα μικρότερο 4X4 SUV Concept Car, το οποίο συνδυάζει τις τεχνολογίες SKYACTIV. Οι τεχνολογίες αυτές αντιπροσωπεύουν την αρμονία της οδηγικής απόλαυσης και του επιπέδου ασφάλειας και φιλικότητας προς το περιβάλλον, με τον συναισθηματισμό της σχεδιαστικής φιλοσοφίας KODO. Το MINAGI εξοπλίζεται με έναν SKYACTIV κινητήρα καθώς και με ένα SKYACTIV κιβώτιο ταχυτήτων, σε ένα SKYACTIV αμάξωμα και πλαίσιο τα οποία συνδυάζουν την σημαντική μείωση του βάρους με τα ποικίλα χαρακτηριστικά ασφάλειας.
Στο περίπτερο της Mazda εκτός των πολλών άλλων προϊόντων, θα υπάρχουν επίσης τεχνολογικά SKYACTIV εκθέματα και το Concept Car Shinari.

Στο 81e Salon International de l’Auto de Genèva, οι δημοσιογραφικές μέρες είναι η 1η και η 2η Μαρτίου ενώ οι ημέρες κοινού είναι από 3 έως 13 Μαρτίου 2011.
ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου