Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Φωτογραφία από το εσωτερικό του Hyundai i40


Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλιότερη ανάρτηση, η Hyundai στη Γενεύη θα κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου i40, που πρόκειται για την Ευρωπαϊκή έκδοση του Sonata. Το i40 έχει δημιουργηθεί από το Ευρωπαϊκό τμήμα σχεδιασμού της Hyundai στη Γερμανία και είναι το πρώτο οικογενειακό αυτοκίνητο των Κορεατών που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την Ευρωπαϊκή αγορά.
Όταν είχε ανακοινωθεί αυτό πριν τα Χριστούγεννα, η Hyundai δεν είχε δώσει φωτογραφία του εσωτερικού του i40. Η σχεδίαση του μιμείται το εσωτερικό του Sonata αλλά το i40 διαθέτει μια πιο luxury εικόνα, με επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά.

Μηχανικά το αυτοκίνητο θα διαθέτει μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου συμπεριλαμβανομένου του 1600αρη GDI των 140 ίππων του 2.0 λιτρου των 177 ίππων, του 1.700αρη CRDI με 115 και 136 άλογα καθώς και του 2.0 λιτρου CRDI απόδοσης 177 ίππων. Από πλευράς κιβωτίων ταχυτήτων θα υπάρχουν 2 κιβώτια διαθέσιμα, ένα 6-τάχυτο μηχανικό αλλά και ένα νέο αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Η wagon έκδοση θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της τον Ιούνιο ενώ η sedan θα ακολουθήσει λίγο αργότερα.
Hyundai

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου