Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Τυχεροί όσοι έχετε Bentley στην Ελλάδα!


Η Bentley Athens για τρίτη χρονιά στο Elite Club της Bentley Motors!


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Service της Bentley Athens ανταποκρίθηκε στις αυστηρές προδιαγραφές της Bentley Motors, απηχώντας με τον καλύτερο τρόπο τα υψηλά στάνταρ τεχνογνωσίας, επαγγελματισμού και εξυπηρέτησης που έχει θεσπίσει η Bentley και εδραιώσει η Kosmocar. Ήταν συνεπώς αναμενόμενη η βράβευση από το εργοστάσιο για μια ακόμη χρονιά του Service της Bentley Athens που πλέον καθιερώνεται στο ολιγομελές Elite Club της Bentley Motors για το επίπεδο των υπηρεσιών και την συνέπειά του στις σχέσεις με τους πελάτες.

Ο κ. Περικλής Μπιλάλης, After Sales Manager της Bentley Athens, δήλωσε ότι «η διάκριση αυτή, πέρα από την ηθική ικανοποίηση των τεχνικών και των συμβούλων της Bentley Athens, αποτελεί επιβεβαίωση για τους ιδιοκτήτες Bentley και Lamborghini ότι το αυτοκίνητό τους λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και συντήρηση».

Είναι αξιοσημείωτο ότι στο Elite Club της Bentley για το 2010 συμπεριλήφθηκαν μόλις 11 εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της Bentley σε όλη την Ευρώπη. 

Για το 2010 συμπεριλήφθηκαν μόλις 11 εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της Bentley σε όλη την Ευρώπη, μαζί με αυτούς η Bentley Athens..

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου