Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Aprilia RSV4 Factory και RSV4 R με Εκπτωση 1.500€!


Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών και κατασκευαστών στο World Superbike 2010, η Aprilia σας κάνει δώρο 1.500€ για την απόκτηση της κορυφαίας Supersport μοτοσυκλέτας RSV4 και σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε κομμάτι της Εταιρείας με τις περισσότερες νίκες σε αγώνες!

Μέσα από ένα επαναστατικό πλάνο, από μία μοναδική ιστορία επιτυχιών στους αγώνες, γεννήθηκε το RSV4. Μια Supersport μοτοσυκλέτα με απόλυτη αγωνιστική τεχνολογία, που σχεδιάστηκε γύρω από το στενό V4 κινητήρα, καρπός των τεχνικών γνώσεων που έκαναν την Aprilia να θριαμβεύσει στις πίστες όλου του κόσμου, κερδίζοντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike για το 2010. Η RSV4 ήδη μετράει διακρίσεις από τον διεθνή τύπο, τους απανταχού λάτρεις των δυο τροχών και σαφώς τους αγώνες! Το κορυφαίο μοντέλο του Ιταλικού εργοστασίου, είναι ένα project που εξελίχθηκε με την συνεργασία του πολυπρωταθλητή Max Biaggi και θέτει νέα standards στις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων.

Γεννημένη να είναι η καλύτερη στην πίστα και το δρόμο, η Aprilia RSV4 κατέπληξε εξαρχής τον κόσμο της μοτοσυκλέτας με το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την απόδοσή της. Ο πρώτος V-4 65° κινητήρας σε μια σπορ μοτοσυκλέτα παραγωγής, πλαίσιο αντάξιο ενός 250 GP, Ride By Wire διαχείριση του κινητήρα με πολλαπλές χαρτογραφήσεις: αυτά είναι τα επιτεύγματα για την Aprilia RSV4, που συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική και τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά με την άριστη οδηγική συμπεριφορά, την έφερε σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.
Piaggio

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου