Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Η Chevrolet στο Auto Show 2010


Στα πλαίσια του Auto Show 2010 που θα πραγματοποιηθεί στο Προσθήκη  εικόναςMetropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από τις 4 έως 12 Δεκεμβρίου 2010, η Chevellas A.E. συμμετέχει παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των αυτοκινήτων Chevrolet.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Chevrolet θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της. Το ζωηρό Spark, το δυναμικό Aveo, τo εντυπωσιακό Cruze, το δυναμικό SUV Captiva και οι θρυλικές Corvette θα αποτελέσουν τα ‘highlights’ της φετινής έκθεσης.

Επιπλέον, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το αγωνιστικό Cruze WTCC! Η αγωνιστική ομάδα της Chevrolet στις 21 Νοεμβρίου 2010 στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών και Οδηγών του WTCC. Αυτή η διπλή επιτυχία ήταν το τέλειο φινάλε για την αγωνιστική πορεία των Cruze στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Η Chevrolet συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού (WTCC) και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν την επιτυχημένη πορεία των αγωνιστικών Cruze με τους έμπειρους οδηγούς Yvan Muller, Rob Huff και Alain Menu.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου