Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση το Peugeot 508!


Η Lion Ελλάς AE, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot ανακοινώνει την συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Show 2010, που θα διεξαχθεί από 4 έως 12 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Σε ένα αισθητικά κομψό και μινιμαλιστικό περίπτερο, παρουσιάζεται η ευρεία γκάμα των επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, ενώ σε κυρίαρχη θέση βρίσκεται το Peugeot RCZ, το coupe που κλέβει τα βλέμματα και τις καρδιές όσων το βλέπουν.

Παράλληλα, και σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν το νέο Peugeot 508, σε δύο διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Τα δύο Peugeot 508, τοποθετημένα σε κεντρική θέση του περιπτέρου, θα είναι στη διάθεσή όλων όσων επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το νέο αυτοκίνητο της Peugeot στην κατηγορία των μεγάλων αυτοκινήτων.

Το νέο Peugeot 207Rallye με κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων, άξιος συνεχιστής της αγωνιστικής ιστορίας της Peugeot, θα δώσει επίσης το παρόν στην έκθεση.

Για τους φίλους του αθλητισμού, η Peugeot επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον προπονητή της θα βρίσκεται στο περίπτερο της Peugeot στις 19.00, για να μοιράσει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με τους επισκέπτες της έκθεσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου