Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πολλαπλό κέρδος και εξασφάλιση για κάθε αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου Nissan


Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των Nissan στην Ελλάδα, βάζει τέλος στην ανασφάλεια των υποψηφίων αγοραστών αυτοκινήτου υπογράφοντας «Συμβόλαιο Τιμής» μαζί τους. Έτσι διαλύεται κάθε αβεβαιότητα και κάθε σύγχυση που επικρατεί στην αγορά, εξαιτίας της έντονης φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες για την πρόθεση της πολιτείας να θεσπίσει νέους χαμηλότερους συντελεστές στο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης των καινούργιων αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, όχι μόνο θα κατοχυρώνει τα ισχύοντα χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (δηλαδή κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει), αλλά και την δέσμευση της εταιρείας πως θα λάβει στο ακέραιο και σε μετρητά κάθε διαφορά που είναι πιθανόν να προκύψει σε περίπτωση που εφαρμοστεί μείωση της φορολογίας των αυτοκινήτων έως το τέλος τους έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Nissan δίνονται σε όλες τις εκθέσεις της εταιρείας, καθώς και πλήρης ενημέρωση για την εξαιρετικά συμφέρουσα δυνατότητα χρηματοδότησης κάθε μοντέλου που ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό.

Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου