Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

H Honda Europe απένειμε βραβείο στη Γενικη Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε.


Η Honda Europe (τομέας ανταλλακτικών της Honda Motor Europe) βράβευσε τη Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημο Εισαγωγέα-Διανομέα Αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, για την ανάπτυξη που έχει πετύχει στον τομέα του After-Sales, και ειδικότερα στον τομέα των ανταλλακτικών, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα.

Το βραβείο «Αποτελεσματικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Κλάδου Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων» απονεμήθηκε στον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. κ. Ιωάννη Δ. Σαρακάκη από τον Parts Unit Manager της Honda Europe NV κ. James Goodlife.

O κ. Ιωάννης Δ. Σαρακάκης αμέσως μετά τη βράβευση δήλωσε: «είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς το βραβείο αυτό, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που έχουν στόχο τον ενθουσιασμό των πελατών μας κυρίως μετά την πώληση του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό το λόγο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου στον τομέα των ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης μετά την πώληση, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και συμβάλουν έτσι έμπρακτα στη βελτίωση της εικόνας του Ομίλου μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Στον τομέα του after-sales και ειδικότερα στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, έχουμε προχωρήσει στη χρήση σύγχρονων και εξειδικευμένων συστημάτων πληροφορικής, στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων διαδικασιών στον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης του κλάδου των ανταλλακτικών, αλλά και στην είσοδο νέων προϊόντων. Οι ενέργειες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας μετά την πώληση του αυτοκινήτου.

Πιστεύουμε ότι αυτή η παγκόσμια επιβράβευση ανάμεσα σε όλους τους ανεξάρτητους εισαγωγείς-διανομείς αυτοκινήτων Honda θα λειτουργήσει καταλυτικά για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας.»

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου