Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Τα Good Design Awards 2010 τιμούν τα προϊόντα της Honda

Τα προϊόντα Honda έχουν τιμηθεί με πολυάριθμες διακρίσεις στο πρόγραμμα Good Design Awards: ανάμεσα στα βραβευμένα μοντέλα είναι το σπορ υβριδικό Honda CR-Z το οποίο πήρε ένα Good Design Award Best 15. Το CR-Z επιλέχθηκε για την πρωτοτυπία του και θα παρουσιαστεί στο κοινό σε τελετή για την ανάδειξη του νικητή του Grand Award στις 10 Νοεμβρίου.

Τα Good Design Awards αποδεικνύουν ότι η σχεδίαση δίνει νέες απαντήσεις/λύσεις σε ποικίλους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και προβάλλει τις τάσεις ενός μελλοντικού lifestyle στο κοινό, τη βιομηχανία και την κοινωνία γενικά.

Οι κριτές περιέγραψαν την υποδειγματική αεροδυναμική της οροφής και τη ροή από το εμπρός τμήμα προς τα πλαϊνά και πίσω πάνελ σαν μία αριστοτεχνική σχεδίαση με άψογο φινίρισμα που πρόκειται να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς στη «γοητεία των αυτοκινήτων». Με γνώμονα αυτό, το αυτοκίνητο τιμήθηκε με το Best 15 Good Design Award.


Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που ένα προϊόν της Honda κερδίζει το Good Design Award Best 15: προϊόντα που έχουν ήδη βραβευτεί είναι το Monpal ML200 4 wheel scooter, το HondaJet, το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου FCX Clarity και το Insight hybrid.

Το Good Design Grand Award θα απονεμηθεί στην πιο αξιόλογη από τις 15 καλύτερες συμμετοχές (‘Best 15’) στις 10 Νοεμβρίου και μάλιστα θα δοθεί από τον ίδιο τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό, Kan Naoto.

Φέτος, η Honda τιμήθηκε επίσης με Good Design Awards για τα εξής προϊόντα της:

Μοτοσικλέτες
  • VFR1200F Σπορ μοτοσικλέτα τουρισμού
  • VT1300CX - Μοτοσικλέτα cruiser
  • PCX – Μοντέρνο μεσαίο scooter
Αυτοκίνητα
  • STEPWGN/STEPWGN SPADAMPV για την Ιαπωνική αγορά
Προϊόντα Παραγωγής Ισχύος
  • Enepo EU9iGB- Κομψή, φορητή γεννήτρια
Σαν μία ακόμα απόδειξη της διαχρονικής σχεδίασης των προϊόντων Honda, ο τετράχρονος εξωλέμβιος κινητήρας έλαβε το Good Design Long Life Design Award. Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ένα προϊόν Honda κερδίζει αυτό το βραβείο. Το Good Long Life Design Award απονέμεται σε προϊόντα που είτε κατασκευάζονται ή πωλούνται και στα οποία οι βασικές σχεδιαστικές αρχές παραμένουν ίδιες πάνω από δέκα χρόνια αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και μοναδικότητα των χαρακτηριστικών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα Honda επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.honda-eu.com

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου