Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

To NASCAR βομβαρδίζεται από το South Park!

Eric Cartman
Σε τελευταίο επεισόδιο της αμερικάνικης σειράς South Park, οι δημιουργοί του αποφάσισαν να τα βάλουν με το NASCAR και συγκεκριμένα με τους οπαδούς του αλλά και τους οδηγούς των αυτοκινήτων.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Eric Cartman υποστηρίζει πως το όνειρο του να γίνει επιτυχημένος οδηγός NASCAR είναι αδύνατον να γίνει γιατί πολύ απλά το να γίνεις επιτυχημένος οδηγός πρέπει να είσαι υπερβολικά χαζός και απίστευτα φτωχός, κάτι το οποίο δεν είναι!

Danika Patrick
Στην συνέχεια του επεισοδίου φροντίζει να γίνει φτωχότερος με το να δωρίσει όλα του τα χρήματα ενώ για να μειώσει το IQ του αποφασίζει να πιει μεγάλες ποσότητες από προϊόντα καθαρισμού του αιδοίου με την ονομασία VAGISIL (!!!).

Σύμφωνα με επίσημα forum του NASCAR οι οπαδοί κάθε άλλο παρά ενοχλημένοι είναι από αυτό το επεισόδιο και δηλώνουν ότι οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα, ειδικά για το άθλημα που τόσο πολύ αγαπούν! Μάλιστα η γυναίκα οδηγός των αγώνων NASCAR, Danica Patrick στην οποία αναφέρεται (ή μάλλον υποτιμά) ο Eric κατα τη διάρκεια του επεισοδίου αναφέρει:
"Η αγωνιστική χρονιά θα είναι μεγάλη για μένα φέτος"!

Εφόσον η σειρά δεν προβάλλεται στην Ελληνική τηλεόραση, θα αρκεστείτε με το διαδύκτιο, από όπου μπορείτε να βρείτε το εν λόγω επεισοδιο με τίτλο "S14E08 - Poor and Stupid".

ΝASCAR 2010

Επίσημη ιστοσελίδα NASCAR: http://www.nascar.com/races/cup/
Κείμενο: Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου