Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

VW Touran: Πολύπλευρη προσωπικότητα


Το νέο Touran αποκαλύπτει το νέο του πρόσωπο. Με νέας σχεδίασης μάσκα, πλήρως επανασχεδιασμένο το πίσω μέρος και τα νέα φωτιστικά σώματα, προσφέρει μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση. Οι καθαρές γραμμές είναι εμφανείς και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που καταφέρνει να συνδυάζει το σύγχρονο προφίλ του με την πρακτικότητα και την ευκολία.
Το Touran εφοδιάζεται με τον καινοτόμο κινητήρα 1.2 TSI 105ps BlueMotion Technology, ο οποίος είναι ιδιαίτερα οικονομικός. Ο κινητήρας χρησιμοποιεί τo σύστημα Start-Stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, εξασφαλίζοντας χαμηλή μέση κατανάλωση 5,9 λίτρα / 100 χλμ. και εκμπομπή CO2 στα 139 γρ./ χλμ. Έτσι οδηγείτε ένα αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει επιδόσεις ικανές να ανταποκριθούν στις καθημερινές συνθήκες οδήγησης, προσφέροντας σας χαμηλό κόστος χρήσης.
Το νέο Touran διαθέτει ένα σύγχρονο ποιοτικό εσωτερικό, με πολλές πρακτικές λύσεις, αναβαθμισμένο εξοπλισμό και μεγάλους χώρους για όλες τις ανάγκες. Μπορεί να μετακινήσει με ευκολία μέχρι και 7 επιβάτες. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και το νέο Touran ανταποκρίνεται επάξια σε αυτές.
Kosmocar A.E.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου