Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

NΕΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ

Η πρώτη σε εταιρία σε παραγωγή αυτοκινήτων Τoyota σκοπεύει να λανσάρει 11 νέα υβριδικά μοντέλα ως το τέλος του 2012 καθώς ο ανταγώνισμος για την δημιουργία «οικολογικών» αυτοκινήτων συνεχώς μεγαλώνει.
Η απόφαση αφορά εξ’ ολοκλήρου νέα αλλά και ανασχεδιασμένα μοντέλα τα οποία θα είναι εξόπλισμένα με όλη την γκάμα των κινητήρων της εταιρίας. Η Toyota στηρίζετε στο κλάσσικο συνδιασμό βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητηρα.
Την ώρα που η Nissan ανακοίνωσε ήδη την παραγωγή και διάθεση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, υπο σκέψη βρίσκετε η παραγωγή τέτοιου και από την Toyota. To project θα βασίζετε στο ήδη υπάρχων IQ.
Ενώ λοιπόν η Nissan ήδη φέρνει στην αγορά στις 20 Δεκεμβρίου το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η Toyota παρουσιάζετε «μώρο» στο τομέα αυτό με τον πρόεδρο της, Akio Toyoda, να δηλώνει ως συμαντικότερο εμπόδιο την δημιουργία ενός βολικού συστήματος επαναφόρτισης των μπαταριών. Ανυσιχία που την εξέφρεσα με την παρουσίαση του κονσεπετ του “RAV 4 EV” στο AUTO SHOW που πραγματοποήθηκε στο Los Angeles.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου