Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Δραστηριότητες από το VW Club

Δ/Τ από το VWCLUB.GR

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen Οχημάτων σας προσκαλεί στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας!

Πιο συγκεκριμένα η παρέα μας από την Θεσσαλονίκη θα συναντηθεί αυτή την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στο πολυχώρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Carrefour, στο καφέ Café Les Amis! Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 19:00! Εκεί θα χαλαρώσουν μετά την δουλειά πίνοντας καφέ ή μπυρίτσα! Σαφώς καλεσμένες είναι και οι γυναίκες σας ή η δική σας παρέα!

Πληροφορίες για την συμμετοχή σας και το πώς να έρθετε θα βρείτε στην διεύθυνση που ακολουθεί: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=40080

Τα μέλη της Κ. Ελλάδας και ιδιαίτερα από τον Βόλο (και όχι μόνο!) θα πραγματοποιήσουν μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ συνάντηση για να μετρήθουν!!! Ναι! Ναι!! Θα γίνει Dyno Day! Το ραντεβού είναι για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 12:00! Το κόστος είναι μόλις 30 ευρώ! Μπορείτε να έρθετε είτε για να μετρηθείτε, είτε για βόλτα και χαβαλέ!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας και το ακριβές σημείο συνάντησης θα βρείτε στην διεύθυνση που αναγράφεται εδώ: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=40047

Οι φίλοι της λέσχης μας στην πόλη της Αθήνας θα συναντηθούν αυτή την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στα Μελίσσια. Η ώρα συνάντησης είναι στις 15:30 στο cafe-bar Estilo. Θα απολαύσουμε όλοι μαζί παρέα την ημέρα μας, χαλαραααά! Σημειώστε ότι όσοι θέλουν θα συναντηθούν πρωτύτερα στο κόμβο της ΡΕΝΩ για να πάμε όλοι μαζί.

Στοιχεία για την συνάντηση και δηλώσεις παρουσίας θα βρείτε στην διεύθυνση, εδώ: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=40127

Σημειώστε πως ανεξάρτητα το μοντέλο Volkswagen που έχετε και  την εργοστασιακή ή βελτιωμένη κατάσταση του, όλοι μπορείτε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις του Hellenic VWClub! Η πρώτη παρέα για φίλους και κατόχους VW οχημάτων σας καλεί μόνους ή με την παρέα σας σε όλες μας τις δραστηριότητες!

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε αξεσουάρ και προωθητικό υλικό (μπλούζες, αυτοκόλλητα κλπ) της λέσχης επικοινωνώντας με το μέλος lupakos (Γιάννης)!


Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου