Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

GT86 Fuzz & Buzz


Το Toyota GT86 (Subaru BRZ) έχει δημιουργήσει αρκετές συζητήσεις σε ελληνικά και ξένα αυτοκινητιστικά fora. Κατά τη διάρκεια της δικής μας περιήγησης σε μερικά από αυτά -κυρίως ελληνικά- διαπιστώσαμε ότι η ρητορική που αναπτύσσεται γύρω από το νέο ιαπωνικό μοντέλο αφορά την τιμολόγησή του στη χώρα μας. Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, το GT86 χαρακτηρίστηκε ακριβό ενώ ορισμένες φωνές έσπευσαν να του προσάψουν ζητήματα νωχελικότητας και σπιρτάδας - κυρίως λόγω των μόλις (!) 200 ίππων του. 

Χωρίς ακόμη να το έχουμε οδηγήσει, δεν μπορούμε να εκφέρουμε προσωπική γνώμη. Παρόλα αυτά και βασιζόμενοι σε μια θεωρητική προσέγγιση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων του Toyobaru (σύντμηση των δύο ονομάτων του οχήματος και αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών), τολμούμε να δηλώσουμε πως τα υλικά της συνταγής δείχνουν εξαιρετικά. 

Επίσης, ποιός είπε ότι 200 ίπποι δεν είναι αρκετοί; 

Μέχρι την πρώτη μας εμπειρία λοιπόν με το GT86, απολαύστε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από το Fuji 86 Style event του 2012 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην ιαπωνική πίστα Fuji International Speedway και φιλοξένησε τόσο τον νέο (GT86) όσο και τον παλιό (AE86).


Πηγή: ToyotaGlobal

Περιοδικό Autokinisimag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου