Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Cine - Block: Προτάσεις Σαββατόβραδου

Μπορεί ο τίτλος του συγκεκριμένου ποστ να παραπέμπει σε lifestyle στήλη (οριακή βέβαια η έννοια του “lifestyle“ - ασφαλώς με πολλαπλές προεκτάσεις), η αλήθεια είναι παρόλα αυτά πως προέκυψε σχεδόν αυτόματα όταν η απόφαση παραμονής στο σπίτι για το σημερινό Σαββατόβραδο συνδυάστηκε με την εξίσου αυτόματη ιδέα για παρακολούθηση ταινίας. 

Ο αμέσως επόμενος προβληματισμός έχει φυσικά να κάνει με το είδος της ταινίας. Θρίλερ, κωμωδία, αισθηματική, ευρωπαϊκός κινηματογράφος; Πάντοτε σε κάτι τέτοιες στιγμές, η απόφαση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, μιας και από αυτήν εξαρτάται η έκβαση της βραδιάς. 

Εύρηκα! Η ιδέα επιτέλους ήρθε και είναι φαεινή! Ιαπωνικός κινηματογράφος! Αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, τότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Υφίσταται και δεν είναι μόνο αυτό που φαντάζεστε!Είμαστε σίγουροι πως πολλοί θα το έχετε ήδη παρακολουθήσει (η κοινότητα των αμετανόητων φίλων της Honda ευδοκιμεί τόσο στους κόλπους της ελληνικής αυτοκινητιστικής κουλτούρας, όσο και στο λιμάνι του περιοδικού Autokinisimag), παρόλα αυτά θεωρούμε πως τα βίντεο του Best Motoring μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πηγή πληροφοριών - ειδικά όταν διατίθενται και με αγγλικούς υπότιτλους. Μπορεί παρόμοιες μελλοντικές προτάσεις από μέρους μας να μην αποτελέσουν μια νέα στήλη ή θεματολογία (σε αρχικό τουλάχιστον επίπεδο), να είσαστε όμως σίγουροι πως η συγκεκριμένη προσπάθεια θα έχει συνέχεια και θα προσανατολιστεί στη δημιουργία ενός ψηφιακού αρχείου με παρόμοιες παραγωγές «εκπαιδευτικού» χαρακτήρα. 

Απόψε λοιπόν σας αφήνουμε να απολαύσετε τον χορό των οχημάτων του VTEC Club και τις εξαιρετικές οδηγικές ικανότητες της ομάδας του Best Motoring. Σας ευχόμαστε καλή θέαση!

Περιοδικό Autokinisimag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου