Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 5η

«Άρωμα γυναίκας», «κόντρες γένους θηλυκού», «καλλίγραμμες καμπύλες ροπής», «φουσκωμένα... τούρμπο»! Οι παραπάνω είναι μερικοί από τους ευφάνταστους και μη τίτλους που μας ήρθαν στο μυαλό, θέλοντας να χαρακτηρίσουμε τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε την πέμπτη ημέρα του PreStage προγράμματός μας - πού αλλού; - στην πίστα των Σερρών.

Μπορεί οι γυναικείες παρουσίες στο TETRAKOSARI© V να μην είναι πολλές αλλά φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αυτό ακριβώς έκανε η Φωτεινή Χατζηδημητρίου και τάραξε με τον πιο ευχάριστο τρόπο το γεμάτο με τεστοστερόνη κόσμο της επιτάχυνσης. Ήδη γνώριμη από τον προηγούμενο αγώνα, η Φωτεινή δηλώνει έτοιμη για το V αν και δεν γνωρίζει ακόμη αν το Opel Corsa της μπορεί να τεθεί σε λειτουργία. Βασικός σκοπός της είναι να βελτιώσει το χρόνο της - στον αγώνα του Μαρτίου-Απριλίου αγωνίστηκε στην κατηγορία 14+ - καθώς και να αποφύγει τα πρότερα προβλήματα που αφορούσαν το σύστημα μετάδοσης του οχήματός της. Εκπροσωπόντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γυναικείο φύλο, η Φωτεινή εύχεται όλο και περισσότερες κοπέλες να συμμετέχουν σε μελλοντικούς αγώνες μιας και είναι σίγουρη πως είναι πολλές και ιδιαίτερα ικανές.Στην ερώτηση μας σχετικά με τη στάση των αρσενικών αγωνιζόμενων, η Φωτεινή τόνισε πως οι περισσότεροι από αυτούς τρέφουν συναισθήματα φόβου τόσο απέναντί της, όσο απέναντι και στην έτερη γυναικεία συμμετοχή του V. Αν θα επαληθευτεί, μένει να το διαπιστώσουμε στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. 


Γλυκύτατη και προσιτή, η Φωτεινή μας χάρισε μια πολύ ευχάριστη κουβέντα με φόντο τη νέα ευθεία της πίστας των Σερρών. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν έλειψαν και οι γυναικείες κουβέντες αφού η Θεανώ φρόντισε να εξαντλήσει όλες της τις απορίες σχετικά με τη συμμετοχή της Φωτεινής στο TETRAKOSARI© αλλά και τη γενικότερη ενασχόλησή της με τους αγώνες επιτάχυνσης (αξίζει να αναφέρουμε πως η Θεανώ ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη ήδη από τη διαδρομή για τις Σέρρες - μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο εσωτερικό του Astra -). Το αποτέλεσμα ήταν απλώς απολαυστικό αφού από κάποιο σημείο και έπειτα η συζήτηση εισήλθε σε περισσότερο τεχνικά μονοπάτια... Οτιδήποτε ακολούθησε, καταγράφηκε ως μια από τις πιο ξεχωριστές συνεντεύξεις του AutokinisiMag. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω.Περιοδικό AutokinisiMag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου