Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Honda CR-Z Με Τις Φροντίδες Της Jackson Racing

Το δελτίο τύπου που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις πριν από 3 ημέρες ήταν αρκετά σαφές. Η γνωστή εταιρία Jackson Racing που ειδικεύεται σε supercharger λύσεις για τα μοντέλα της Honda, συγκέντρωσε την προσοχή της στο CR-Z και εξέλιξε ένα νέο σύστημα κομπρέσσορα που συνεργάζεται άψογα με την υβριδική εφαρμογή IMA της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.


Το κιτ παρέχει 50 ίππους και 6 κιλά επιπλέον ροπής (κάτι που αντιστοιχεί σε μια αύξηση της τάξης του 40 και 38% αντίστοιχα) ενώ ο οικονομικός χαρακτήρας του CR-Z δεν φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά. Η αμερικάνικη εταιρία βελτιώσεων ισχυρίζεται πως η αξιοπιστία του CR-Z διατηρείται στα γνωστά ιαπωνικά επίπεδα, κάτι που εγγυώνται οι πολύωρες δοκιμές στο όριο που έχουν υποστεί τα, εφοδιασμένα με κιτ κομπρέσσορα, οχήματα της Honda. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα τέτοιο CR-Z αγωνίστηκε στον αγώνα του Super Lap Battle 2011 και βελτίωσε το προηγούμενο υβριδικό ρεκόρ κατά 6 ολόκληρα δευτερόλεπτα.


«Συνειδητοποιούμε πως η βελτίωση των επόμενης γενιάς οχημάτων της Honda απαιτεί έναν ευέλικτο συνδυασμό τόσο οικονομίας, όσο και αξιοπιστίας και εναρμόνισης με τις νέες τεχνολογίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Oscar Jackson Sr., πρόεδρος και αρχιμηχανικός της Jackson Racing συμπληρώνοντας: «Το νέο σύστημα κομπρέσσορα για το Honda CR-Z, περιέχει όλη την 30ετή εμπειρία της εταιρίας μας στην κατασκευή ποιοτικών λύσεων για τα οχήματα της Honda και της Acura».Το κιτ περιλαμβάνει τον κομπρέσσορα της Rotrex με κωδικό C30-74, ιντερκούλερ και περιφερειακά της Jackson Racing ενώ λεπτομέρειες για τις τιμές μπορεί να ανατρέξει κανείς στην ηλεκτρονική σελίδα της Jackson Racing.

Πηγή: Jackson Racing

Περιοδικό AutokinisiMag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου