Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Περί Δοκιμών

Πολύς λόγος γίνεται συχνά για τις δοκιμές νέων μοντέλων και τα reviews που γράφονται ή,  πολύ περισσότερο τώρα τελευταία, που προβάλλονται μέσω διαδικτυακών εκπομπών. Στο AutokinisiMag αποτελεί βασική μας προτεραιότητα η αντικειμενική μεταφορά της αίσθησης και των εντυπώσεων που μας μεταφέρει οποιοδήποτε όχημα δοκιμάζουμε. Στόχος μας είναι η ακριβής αποτύπωση και απεικόνιση όλων εκείνων των ερεθισμάτων που δεχόμαστε από τη στιγμή εκείνη που αντικρίζουμε ένα νέο μοντέλο, μέχρις ότου παραδώσουμε τα κλειδιά πίσω στην αντιπροσωπεία ή στον εκάστοτε ιδιοκτήτη. 

Σίγουρα αναρωτιέστε που αποσκοπεί το παραπάνω παραλήρημα - προτιμούμε παρόλα αυτά να το θεωρούμε μια ειλικρινή πεποίθηση και αρχή. Αφορμή αποτέλεσε ένα review που είδε, μέσω του YouTube, το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες. Ο Nino Karotta δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ αυτοκινητιστικό κοινό. Κατάφερε παρόλα αυτά να πραγματοποιήσει ίσως την καλύτερη μέχρι στιγμής δοκιμή του νέου Toyota GT-86.

Προσπερνώντας ή τουλάχιστον προσπαθώντας να αποφύγουμε τα ιδιαίτερα διθυραμβικά σχόλια που δέχθηκε από ολόκληρη την petrol head κοινότητα του διαδικτύου, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το 20λεπτο βίντεό του είναι ένα απόσταγμα ειλικρινούς, υπεύθυνης και χωρίς περιττά σχόλια και «στολίδια» οδηγικής κουλτούρας και άποψης. Ο Karotta δεν στάθηκε στις λεπτομέρειες του δελτίου τύπου, ούτε φρόντισε να χαϊδέψει τα αυτιά της Toyota που παρουσιάζει το GT-86 ως τον απόγονο του θρυλικού Hachi-Roku

Μέσα από ένα όμορφο road trip, ο Ούγγρος οδηγός παρουσιάζει όλες τις πλευρές - καλές και κακές - του νέου ιαπωνικού σπορ μοντέλου και χρησιμοποιώντας το προσωπικό του AE-86 καταφέρνει ένα επιτυχημένο πάντρεμα του παρελθόντος με το παρόν.

Ο Nino Karotta είναι ένας πραγματικός petrol head. Ελπίζουμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας χαρίζει πραγματικές στιγμές οδηγικής και αυτοκινητιστικής νιρβάνας.



Γνωρίζουμε ότι μακρόσυρτα βίντεο στο YouTube μπορεί να αποδειχθούν κουραστικά αλλά σας προτείνουμε να αφιερώσετε 20 λεπτά από το απόγευμά σας και να παρακολουθήσετε το review του Πολωνού. Πραγματικά αξίζει!


Πηγή: Nino Karotta via YouTube

Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου