Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

25.000 συνοδηγοί για τον Sebastian Vettel και τον Mark Webber

Στο βρετανικό γκραν πρι τα δύο μονοθέσια της Red Bull θα έχουν μια εμφάνιση ελαφρώς διαφορετική. Η αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε πως για έναν μόνο αγώνα το σώμα των μονοθεσίων θα καλυφθεί από φωτογραφίες 25.000 φαν, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα "Wings for Life" βασικό φιλανθρωπικό αντικείμενο του οποίου είναι η ενίσχυση της έρευνας σχετικά με την θεραπεία τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης.




Δεν είναι η πρώτη φορά που η Red Bull προχωρά σε ενέργειες φιλανθρωπικού σκοπού. Κάτι παρόμοιο είχε πραγματοποιήσει και το 2007. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος , ανεβάζοντας μια φωτογραφία και δωρίζοντας 15€ στο ίδρυμα. Στη συνέχεια θα λάβουν ένα επίσημο πιστοποιητικό από την ομάδα που θα δηλώνει πως η φωτογραφία τους έχει προστεθεί στο κολάζ και η συνδρομή τους έχει καταχωρηθεί.




"Ελπίζω όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να λάβουν μέρος σε αυτή την εκδήλωση. Ανεβάστε μια φωτογραφία δικής σας, της μαμάς σας, του σκύλου σας, οτιδήποτε θέλετε και πάρτε μέρος στο γεγονός" δήλωσε ο Αυστραλός οδηγός της ομάδας Mark Webber.

Ο έτερος οδηγός της Red Bull Sebastian Vettel, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι ένας ωραίος τρόπος για τους φαν μας να γίνουν μέρος της ομάδας αλλά και της ιστορίας ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν μια φιλανθρωπική κίνηση".





Πηγή: Formula1


Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου