Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Νέο αγροτικό ελαστικό από την Firestone

Η Firestone μεγαλώνει την οικογένεια των Performer ράντιαλ ελαστικών με την Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Performer 65, για μεσαίου μεγέθους τρακτέρ και αγροτικές εργασίες γενικής εφαρμογής. Το ελαστικό, θα αρχίσει να κατασκευάζεται για την αγορά αντικατάστασης και την αγορά αρχικού εξοπλισμού σε 13 διαστάσεις, από τον Μάιο του 2012.Το Performer 65 προσφέρει στους αγρότες το πλεονέκτημα υψηλότερων ταχυτήτων (έως 70χλμ/ώρα), δυνατότητα μεταφοράς μεγαλύτερου φορτίου με ταχύτητα από 20χλμ/ώρα και πάνω, βελτιωμένη αναπαυτικότητα στην οδήγηση και ακόμα λιγότερη συμπίεση του εδάφους, σε σχέση με το δημοφιλές Firestone R9000 Evo, το οποίο αντικαθιστά, ενώ παράλληλα διατηρεί την ελκτική ικανότητα υψηλού επιπέδου, τη δυνατότητα αυτοκαθαρισμού και την αντίσταση στα κοψίματα.

Η σειρά 65 είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες στην αγορά των ράντιαλ, αγροτικών ελαστικών και η ζήτηση αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Το Performer 65 συμπληρώνει την υπόλοιπη οικογένεια των Performer, η οποία περιλαμβάνει το Performer 85, που παρουσιάστηκε το 2009 και το Performer 70, που παρουσιάστηκε το 2010.


Το νέο Performer 65 σχεδιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών της Firestone στην Ιταλία. Το ελαστικό υιοθετεί τη μοναδική τεχνολογία της Firestone με τα τακούνια διπλής γωνίας, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια έλξης με τακούνια και δημιουργεί μικρότερη διατάραξη του εδάφους σε σύγκριση με τα κλασικά ελαστικά. Σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ακτίνα της κορώνας πέλματος (‘επίπεδο πέλμα’) και την αυξημένη λειτουργικότητα των πλαϊνών, η οποία παράγει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής, το Performer 65 προκαλεί λιγότερη συμπίεση εδάφους και προσφέρει μεγαλύτερη αναπαυτικότητα στην οδήγηση από τον προκάτοχό του. Το ελαστικό κατασκευάζεται στο εξειδικευμένο στα αγροτικά ελαστικά εργοστάσιο της Firestone Europe, στο Puente San Miguel, στην Ισπανία.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου