Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η Νέα Porsche 911 GT3 εφοδιασμένη μόνο με PDK (;)

Τα νέα μάς έρχονται και πάλι από τους κόλπους της γερμανικής φίρμας στο Zuffenhausen και δείχνουν να επαληθεύονται από τις φωτογραφίες και το βίντεο που η ομάδα του Teamspeed.com φρόντισε να εξασφαλίσει. 

Η νέα Porsche 911 GT3 λοιπόν, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, θα αποδίδει γύρω στους 450 ίππους - κάτι που θα μεταφράζεται σε επιτάχυνση από στάση μέχρι τα πρώτα 100χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα και σε τελική ταχύτητα της τάξεως 320χλμ/ώρα. Νέο αεροδυναμικό πακέτο και μονομπούλονες ζάντες είναι κάποια από τα βασικά της χαρακτηριστικά ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η RS έκδοση αναμένεται να εμφανιστεί 1 με 2 χρόνια αργότερα.









Η σημαντική είδηση βέβαια αφορά την απουσία του τρίτου πεντάλ από την επικείμενη έκδοση της GT3, κάτι που ενδέχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στη γκάμα της Porsche και να πυροδοτήσει ένα νέο κύκλο συζητήσεων περί αίσθησης και χαρακτήρα. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Η Porsche έχει πιθανότατα φροντίσει για όλα!


Πηγή: Teamspeed

Περιοδικό AutokinisiMag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου