Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Της Νύχτας τα Καμώματα...

Επιστροφή στο blog μετά από εύλογο χρονικό διάστημα μιας και ενώ το TETRAKOSARI© V (υπομονή και τα βίντεο και ακόμη περισσότερες φωτογραφίες έρχονται σύντομα στις οθόνες σας) αποτελεί παρελθόν, οι προετοιμασίες για το TETRAKOSARI© VI έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος για να επιστρέψουμε στα καθημερινά ποστ στο blog του περιοδικού AutokinisiMag είναι - μα τι άλλο; - κόντρες. Και φυσικά κόντρες από τη Ρωσία όπου τα παιχνίδια είναι ακριβά, οι δρόμοι αρκετά πλατείς και η αστυνομία ιδιαίτερα ανεκτική (ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε). Οι πρωταγωνιστές της παρακάτω νυχτερινής δράσης είναι ένα Nissan GT-R (AMS) και μια Lamborghini Gallardo (Underground Racing), αμφότερα 1500 ίππων και με ανήσυχους και ορεξάτους οδηγούς.


Οι εκτός πίστας παραγωγές του Dragtimes.info γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακές και αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως οι κόντρες στο δρόμο - με όλες τις ελλείψεις τους και τα χαρακτηριστικά για τα οποία συχνά γίνονται αντικείμενο σφοδρής κριτικής - αποτελούν ένα συνοδευτικό του μενού των αναμετρήσεων της ευθείας. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις βραδινές εξελίξεις των δρόμων της Μόσχας.











Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό AutokinisiMag


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου