Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 15η

Ομάδα χωρίς γυναίκα γίνεται; Δεν γίνεται! Ο Δημήτρης Μπάτσιος φαίνεται ότι το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και έχει φροντίσει έτσι ώστε επίτιμο μέλος της Batsios Drag Team να είναι και η σύζυγός του Φωτεινή Ψαθά. Η Φωτεινή αποτελεί την έτερη γυναικεία συμμετοχή στο TETRAKOSARI© V και όσοι έχετε ισχυρή μνήμη, σίγουρα θα την θυμόσαστε από παλαιότερη εμφάνισή της σε τεύχος του περιοδικού AutokinisiMag

Η συνέντευξη της Φωτεινής για τις PreStage εκπομπές του TETRAKOSARI© V αποτελούσε μια έκπληξη - πιο πολύ για την ίδια, παρά για εμάς. Βλέπετε ο σύζυγός της, Δημήτρης Μπάτσιος, δεν την είχε ενημερώσει πλήρως για την άφιξή μας στη Θεσσαλονίκη (πράγμα που ούτε εμείς οι ίδιοι γνωρίζαμε) με αποτέλεσμα η ίδια να είναι ιδιαίτερα διστακτική - απ' ότι μας εκμυστηρεύτηκε αργότερα ο Δημήτρης, αν η Φωτεινή ήταν ενημερωμένη από την αρχή, τότε ήταν που δεν θα δεχόταν με τίποτα να μιλήσει μπροστά στην κάμερα. Παρόλα αυτά και μόλις πήραμε τις θέσεις μας, η Φωτεινή χαλάρωσε και μας χάρισε μια απολαυστική συνέντευξη.




 Η Φωτεινή έχει ήδη αγωνιστεί στο δεύτερο και τρίτο αγώνα και δηλώνει πως όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την ίδια και το «εργοστασιακό» της Mini Cooper S. Αγωνίζεται στην κατηγορία 15+ και σύμφωνα με την ίδια, το TETRAKOSARI© της αρέσει πολύ. Θεωρεί πως σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες επιτάχυνσης, το TETRAKOSARI© κάνει τη διαφορά τόσο στον τομέα της οργάνωσης, όσο και στον τομέα της αντιμετώπισης των αγωνιζόμενων, ενώ το γεγονός πως βελτιώνεται η περιοδικότητά του μόνο καλά σχόλια μπορεί να αποσπάσει. Στην ερώτησή μας σχετικά με τη συνύπαρξη της ίδιας με τους υπόλοιπους άνδρες οδηγούς, η απάντηση της Φωτεινής είναι ιδιαίτερα διπλωματική. Η ίδια θεωρεί πως τα περιπαικτικά σχόλια δεν λείπουν αλλά σε κάθε περίπτωση, μια αξιόλογη συμμετοχή δεν περνά ποτέ απαρατήρητη από κανέναν. Στον αγώνα του Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει ακόμη πιο δυναμικά και αποσκοπεί στο να περάσει πολλούς άνδρες. Η επαφή της με τους προηγούμενους αγώνες του TETRAKOSARI© την έχει βελτιώσει σημαντικά ως οδηγό, ενώ παράλληλα έχει επηρεάσει και τη συμπεριφορά της στο δρόμο. Άλλωστε, σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός ότι υπάρχει μια εκδήλωση στην οποία μπορεί κάποιος να αγωνιστεί με ασφάλεια και να δοκιμάσει τις δυνατότητες του ίδιου αλλά και του οχήματός του, καθιστά τις κόντρες στο δρόμο κάτι εντελώς αχρείαστο. 



Στο κλείσιμο της συνέντευξης, η Φωτεινή δεν έχει μάτια και ευχές για κανέναν παρά για το σύζυγό της Δημήτρη Μπάτσιο, από τον οποίο ζητά να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το Mini της και για την ίδια, έτσι ώστε στο TETRAKOSARI© V «να τους περάσουν όλους»!


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Φωτεινής (δύο γυναίκες συμμετέχουν στον αγώνα του Σεπτεμβρίου και πρόκειται για δύο Φωτεινές! Τυχαίο;) στο βίντεο που ακολουθεί. 


Περιοδικό AutokinisiMag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου