Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 8η

Το TETRAKOSARI© αποδεικνύεται οικογενειακή υπόθεση μιας και δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, πολλοί από τους συμμετέχοντες να συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις οικογενειακές - αίματος και αγχιστείας. (Κάτι μας λέει παρόλα αυτά πως μέσα από το TETRAKOSARI© θα δημιουργηθεί και μια νέα κατηγορία συγγένειας που θα βασίζεται στο πάθος για την επιτάχυνση - αφήνουμε την ονομασία σε εσάς τους ίδιους.)

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Γιάννης Χατζηδημητρίου, τον οποίο συναντήσαμε στο συνεργείο Power Service του Χρήστου Αραπίδη. Ο Γιάννης αποτελεί εκλεκτό μέλος της ομάδας και το αυτοκίνητο με το οποίο πρόκειται να αγωνιστεί στον αγώνα του Σεπτεμβρίου (το «γυμνό» λευκό Toyota Corolla που μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω), ετοιμάζεται ευλαβικά από το Χρήστο. Παρόλα αυτά και σε αντίθεση με το μηχανικό του, ο Γιάννης αγωνίζεται από το δεύτερο TETRAKOSARI© και αποτελεί μία από τις «παλιές καραβάνες» του αγώνα. Μη σας ξεγελά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται προς το παρόν ο λευκός Ιάπωνας, μιας και ο Γιάννης δηλώνει πως η όλη ετοιμασία είναι μόνο μερικά βράδια υπόθεση.
Του Γιάννη του αρέσει το TETRAKOSARI© και ο ενθουσιασμός του ήταν έκδηλος (περισσότερο βέβαια off camera - την ώρα της συνέντευξης αποδείχθηκε περισσότερο συγκρατημένος απ' ότι περιμέναμε). Για ακόμη μια φορά ακούσαμε από αγωνιζόμενο τις τρεις λέξεις που φαίνεται να χαρακτηρίζουν απόλυτα το TETRAKOSARI©: ασφάλεια, οργάνωση, γιορτή. Ο Γιάννης δήλωσε επίσης εκστασιασμένος από το πλήθος των θεατών αλλά ζητά ακόμη περισσότερες συμμετοχές σε μελλοντικούς αγώνες (κάτι που επίσης έχουμε ακούσει από πολλούς αγωνιζόμενους και θεατές) ενώ δεν παραλείπει να στείλει ένα ειδικό μήνυμα στο Νίκο Κοτόπουλο από την Ξάνθη.


Το σημείο στο οποίο ο Γιάννης μας εξέπληξε ήταν αυτό της αλλαξοπιστίας του όσον αφορά το όχημα με το οποίο πρόκειται να αγωνιστεί στο TETRAKOSARI© V. Απ' ότι φαίνεται, ο ίδιος δεν ήταν πάντα Ιάπωνας, αφού στον προηγούμενο αγώνα έτρεξε με γερμανικό αυτοκίνητο (λέτε ο Χρήστος Αραπίδης να έβαλε το χεράκι του στη μεταστροφή του Γιάννη;). Στην ερώτησή μας γιατί έκανε κάτι τέτοιο, θεωρούμε πως η απάντησή του τα λέει όλα: «Διότι από εκεί βγαίνει το φως». Οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο είναι περιττό! Στο παρόμοιας φιλοσοφίας ερώτημα σχετικά με τη γαλλική και την ιαπωνική σχολή, ο Γιάννης αποδεικνύεται διπλωμάτης και τονίζει πως οι χρόνοι και τα νούμερα θα πούνε όλη την αλήθεια. Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Γιάννης μας απέδειξε πως είναι γνήσιος «τετρακοσάρης» αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ίδιος ήταν η αιτία για τη συμμετοχή τόσο της εξαδέρφης του Φωτεινής Χατζηδημητρίου, όσο και του εξάδερφού του Χρήστου Χατζηδημητρίου στον επικείμενο αγώνα.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη, στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.


Περιοδικό AutokinisiMag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου