Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Honda CR-V 2013

Μπορεί το νέο Honda CR-V να κυκλοφορεί στην αγορά της βορείου Αμερικής ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, στην Ευρώπη παρόλα αυτά το περιμένουμε το φθινόπωρο που μας έρχεται. Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, μπορείτε να βρείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και το βίντεο που η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα.










Η νέα γενιά του CR-V θα εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο i-VTEC κινητήρα βενζίνης που θα αποδίδει 155 ίππους, καθώς επίσης και με έναν, ίδιας απόδοσης, κινητήρα ντίζελ 2,2 λίτρων. Αργότερα, στη γκάμα θα προστεθεί και ο νέος τούρμπο κινητήρας της φίρμας των 1.600 κυβικών εκατοστών και 120 ίππων.









Επίσης και για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μοντέλου με κίνηση τόσο μόνο στους εμπρός τροχούς, όσο και τετρακίνητου με τις διαφορές με τις εκδόσεις της αμερικάνικης αγοράς - στην οποία υπάρχει μια μόνο επιλογή κινητήρα, 2,4 λίτρων και 185 ίππων - να εντοπίζονται στον εμπρός προφυλακτήρα, στα εμπρός και πίσω led φώτα, στους ανασχεδιασμένους εξωτερικούς καθρέπτες και στην κεραία σε σχήμα πτερυγίου.




Πηγή: Honda, CS

Περιοδικό AutokinisiMag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου