Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ιταλική κομψότητα για όλους: αποκτείστε τώρα Carnaby 300 με όφελος 590€


Piaggio Carnaby 300, ένα μοντέλο που εκφράζει απόλυτα τον ιδιαίτερο ιταλικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας των σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Και τώρα, με τη νέα προσφορά της Piaggio Hellas, το Carnaby 300 γίνεται ακόμα πιο προσιτό σε όλους, αφού διατίθεται στη μοναδική τιμή των 3.290€ από 3.880€ !


Το Carnaby 300 είναι ο κυρίαρχος στις καρδιές εκείνων που αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό σχεδίασης, άνεσης και επιδόσεων για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.
Είναι εφοδιασμένο με κινητήρα νέας γενιάς Piaggio QUASAR 300 με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ξεχωρίζει για τη μοναδική και κομψή γραμμή του και είναι κατάλληλο για όλους τους
αναβάτες χάρη στο χαμηλό ύψος και τον εργονομικό σχεδιασμό της σέλας.
Το Carnaby 300 διακρίνεται στην κατηγορία του για τον κορυφαίο εξοπλισμό και τη σημασία που έχει δοθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια και διαθέτει επίπεδη ποδιά για μεγαλύτερη λειτουργικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Υπόσχεται δυνατές επιδόσεις αλλά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας χάρη στους μεγάλους τροχούς 16 ιντσών με φαρδιά λάστιχα και το δυνατό σύστημα φρένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου