Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμοι για τις στροφές του Χολομώντα;

Στις στροφές του Χολομώντα δίνεται και φέτος το ραντεβού για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η αγωνιστική χρονιά στην Βόρεια Ελλάδα ξεκινάει με το επετειακό Ράλλυ Θερμαϊκού να κλείνει τα 41 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Από την Δευτέρα 13 και μέχρι το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή είτε στην γραμματεία του αγώνα, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 - 15:00 και από τις 20:00 - 23:00 στην οδό Μακρυράχης 24 Βυζάντιο Θεσσαλονίκη. Είτε ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την online φόρμα συμμετοχής.

Τα πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να προμηθευτούν από την γραμματεία το Road Book, μετά την λήξη των συμμετοχών.

Υπόψη πως φέτος ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της Ford Βροχίδης – Χατζής στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Εκεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, από τις 14:00 έως τις 17:00 οι Τεχνικοί Έφοροι θα περιμένουν τους συμμετέχοντες για τον Έλεγχο εξακρίβωσης.

Όσο για τον αγώνα καθεαυτού, εκκίνηση παίρνει την Κυριακή 11 Μαρτίου από την Αρναία Χαλκιδικής, με το πρώτο σκέλος να εκκινεί στις 11:00, ενώ το δεύτερο σκέλος στις 14:00.

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων καθώς και η απονομή των κυπέλλων θα γίνει μετά την λήξη του αγώνα, στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Ταβέρνας "Τζίμης".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου