Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

F1: Τα πρώτα σχόλια για την επιστροφή Raikkonen


Στον αντίκτυπο που θα έχει η επιστροφή του Kimi Raikkonen στη Formula 1 αναφέρθηκε ο Fernando Alonso λέγοντας πως η παρουσία του Φινλανδού στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ μόνο καλό μπορεί να κάνει στο θέαμα και το επίπεδο του ανταγωνισμού.


«Φέτος το επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό καθώς στο γκριντ θα υπάρχουν έξι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς το κίνητρο και η επιθυμία να τα πας καλά με τόσους πολλούς Πρωταθλητές είναι υψηλότερα για όλους», δήλωσε ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο TotalRace.

«Η επιστροφή του Kimi είναι σίγουρα μια εξαιρετική είδηση για όλους μας, όχι μόνο για τη Formula 1, αλλά και για τους θεατές, για τους ανθρώπους που αγαπούν τους αγώνες, γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος πιλότος, τον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς στις μάχες ρόδα με ρόδα. Πάντα έτρεφα τεράστιο σεβασμό προς το πρόσωπό του», πρόσθεσε ο πιλότος της Ferrari ο οποίος διαδέχθηκε τον Raikkonen στη Scuderia το 2010.

«Φέτος υπάρχουν 12 πιλότοι που έχουν σημειώσει νίκες στη Formula 1. Υπάρχουν δηλαδή 14 πιλότοι ικανοί για νίκη κάθε Κυριακή σε περίπτωση που έχουν καλό μονοθέσιο. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στους θεατές για πλούσιο θέαμα», σημείωσε ο Alonso.

Πηγή: e-go.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου