Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πετρελαιοκίνητα και μη σε προνομιακές τιμές από την Άλφα Ρομέο

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τους φίλους της Alfa Romeo να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο από την αγαπημένη τους μάρκα μέσα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει μέσα από την υπηρεσία Alfa Gain τη δυνατότητα αγοράς συγκεκριμένων μοντέλων σε προνομιακές τιμές.

Το Alfa Gain διαθέτει μια σειρά από μοναδικές προσφορές για εκδόσεις της MiTo με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Πρόκειται για ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων καινούργιων αυτοκινήτων, που διαθέτουν πλούσιο extra εξοπλισμό και προσφέρονται με σημαντικό όφελος τιμής επιπλέον των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να αποκτήσει μία MiTo 1.4 95 hp Distinctive με 13.620 ευρώ, μία 1.4 Multiair 135 hp Distinctive με 16.720 ευρώ, ή ακόμα μία ντίζελ 1.3 JTDM 95 hp Distinctive με 15.660 ευρώ.


Η χρήση της υπηρεσίας Alfa Gain είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσει κανείς μία MiTo σε αυτές τις χαμηλές τιμές. Για να χρησιμοποιήσει ο ενδιαφερόμενος την υπηρεσία Alfa Gain, αρκεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση (διαθέσιμη και στο www.alfaromeo.gr ) και να επιλέξει μεταξύ των διαθέσιμων εκδόσεων. Στη συνέχεια μπορεί να επικοινωνήσει με τον επίσημο διανομέα του δικτύου της Alfa Romeo που προτιμάει και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επέλεξε. Η λίστα με τα αυτοκίνητα ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα που εκείνη τη στιγμή διατίθενται στο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo.


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου