Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τα μελλοντικά αυτοκίνητα της Peugeot φτιάχνουν και καφέ!

Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, που «μεταμορφώνεται» ανάλογα με τις ανάγκες οδηγού και επιβατών, παρουσίασε η Peugeot στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το HX1, εκτός από εκκεντρικό στη σχεδίασή του, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και οικονομικό, χάρη στο υβριδικό σύστημα, ενώ διαθέτει στο εσωτερικό του μάρμαρο και καφετέρια!


Το νέο πρωτότυπο μοντέλο της γαλλικής φίρμας δείχνει τον δρόμο για τα αυτοκίνητα που θα δούμε σε λίγα χρόνια να κυκλοφορούν. Παρότι σπορτίφ και με δυναμικές γραμμές, έχει σχεδιαστεί με βάση τα MPV, έχοντας 4 πόρτες που ανοίγουν διάπλατα και χώρους που είναι έτσι δομημένοι, ώστε να προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση σε 6 επιβάτες, χάρη στο σύστημα «pull-out seats». Στην καμπίνα το περιβάλλον είναι φουτουριστικό και high-tech, με την κεντρική οθόνη να διαθέτει πολλαπλές ρυθμίσεις και χρωματισμούς και την κονσόλα να είναι διακοσμημένη από χειροποίητο λευκό μάρμαρο Carrare, περιλαμβάνοντας minibar και μηχανή καφέ.

Τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα τεχνολογίας HYbrid4, με την ισχύ του να φθάνει τους 299 ίππους। Μπορεί να διανύσει έως 30 χιλιόμετρα αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και η μέση κατανάλωση σε συνδυασμό είναι μόλις 3,2 λτ./100 χλμ. με τις εκπομπές ρύπων να φτάνουν τα 83 γρ./ χλμ॥

Πηγή: ZOYGLA.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου