Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η πρώτη σου μοτοσυκλέτα μόνο με 2.080 €!

Η Piaggio Hellas που αντιπροσωπεύει τη γνωστή Ισπανική μάρκα DERBI στην Ελληνική Αγορά, κάνει την πιο συμφέρουσα πρόταση στην κατηγορία.

Σχεδιασμένο για να καλύπτει και τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης κάθε ηλικιακού κοινού, το Derbi Cross City 125 κερδίζει τις εντυπώσεις με την αισθητική, την ποιότητα των υλικών αλλά και το φινίρισμά του.

Είναι μια μοτοσυκλέτα απόλυτα εργονομική και λειτουργική, μίνιμαλ σχεδίασης, με δυνατό κινητήρα. Με τιμή μόνο € 2.080 αποτελεί την πιο συμφέρουσα πρόταση στα 125 κυβικά, με τη σφραγίδα της DERBI, της μάρκας των BAJAS ROJAS (κόκκινες σφαίρες) και των παγκόσμιων τίτλων.

Το Cross City 125 διαθέτει κινητήρα 125cc, 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο και καρμπυρατέρ 26mm. Διαθέτει μελετημένα χαμηλό ύψος σέλας (κάτω από 800 χιλ.) και τροχούς 18’’ μπροστά και 17’’ πίσω για ευελιξία αλλά και σταθερότητα. Είναι το ιδανικό «παιχνίδι» για την πόλη, στις επαγγελματικές μετακινήσεις ή στον ελεύθερο χρόνο, για όσους αναζητούν μία μοτοσυκλέτα αξιόπιστη, απλή και πολύ οικονομική στη χρήση της.

Η Derbi συνεχίζει να προτείνει ευέλικτες και οικονομικές λύσεις για την καθημερινή σας μετακίνηση. Μπείτε κι εσείς στον κόσμο της Derbi με μία επίσκεψη σε έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά πρόγραμμα, το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης 2+2 και όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου