Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Συμμαχία για την Ανάπτυξη Νέων Τεχνολογιών Αυτοκινήτου

Η Hyundai Motor Group και η Robert Bosch GmbH υπέγραψαν ένα υπόμνημα συνεργασίας για την ανάπτυξη τεχνολογίας ηλεκτρονικού ελέγχου των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και των πληροφοριακών συστημάτων.
Η αρχική συμφωνία υπογράφηκε στις 19 Ιανουαρίου από το Δρ. Hyun-Soon Lee, Αντιπρόεδρο του Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογίας της Hyundai και το Δρ. Bernd Bohr, Πρόεδρο του ομίλου αυτοκινήτων της Bosch, στα κεντρικά γραφεία της Hyundai στη Σεούλ της Κορέας.
«Μία τέτοια συμμαχία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, όπως η Hyundai Motor Group και η Robert Bosch GmbH, υποδηλώνει ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει συναρπαστικές εξελίξεις όσον αφορά τα πληροφοριακά συστήματα και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης που παράγουμε – ουσιαστικά την καρδιά του αυτοκινήτου», δήλωσε ο Δρ. Lee.
Η συμμαχία αποσκοπεί στην επίσπευση της ανάπτυξης νέων συστημάτων μετάδοσης κίνησης και στην παραγωγή νέων πληροφοριακών συστημάτων που θα βασίζονται στην τεχνολογία της Hyundai και στις πλατφόρμες της Bosch.
Η Bosch συνεργάζεται με τη Hyundai εδώ και δύο δεκαετίες στον τομέα της ανάπτυξης κινητήρων.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου