Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ποιά είναι η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Audi ;

Την ώρα που ο Wolfgang Egger μιλούσε στον διεθνή Τύπο ως ο νέος υπεύθυνος του σχεδιαστικού τομέα της Audi, στο βάθος της εικόνας φαινόταν ένα μέρος της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας που θα ακολουθήσει η γερμανική φίρμα.


Ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τομέα της Audi Group, Wolfgang Egger, μίλησε για τη νέα σχεδιαστική τάση της γερμανικής φίρμας, ενώ στο πίσω μέρος της φωτογραφίας του μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από ένα νέο μοντέλο που αναμένεται να δούμε σύντομα και το οποίο μάλλον πρόκειται για το νέο TT.

Αν παρατηρήσουμε με πολύ προσοχή τη θολή εικόνα, διακρίνουμε την αλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα καθώς και στα φωτιστικά σώματα. Αυτό το προφίλ του αυτοκινήτου διαθέτει έντονα στοιχεία από το σημερινό Audi TT και το πιο πιθανό είναι να αποτελεί την επόμενη γενιά του.

Ο Egger, από 1 Φεβρουαρίου θα αναλάβει το ρόλο του σχεδιαστή της Audi από τον Stefan Sielaff, ο οποίος θα γίνει επικεφαλής του σχεδιαστικού Κέντρου που διατηρεί η Volkswagen στο Potsdam. Επίσης, ο Egger θα αναλάβει και το δύσκολο ρόλο του σχεδιασμού των Audi και της Lamborghini.

Πηγή: newsbeast

Περιοδικό Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου