Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Audi S3 0-400 Tune 2 Race και προβληματισμοί...

Αγαπητοί αναγνώστες,

Με αφορμή το video του Audi S3 Tune 2 Race, που παρουσιάστηκε στο τεύχος 15, και της προβολής του promo video στο κανάλι μας στο YouTube, θα ήθελα να σχολιάσω τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις που λάβαμε από εσάς.

Η κύρια αίσθηση που νιώθει η ομάδα μας είναι η χαρά για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος. Τα εύσημα ανήκουν κυρίως στον οδηγό και φυσικά την εταιρεία που βελτίωσε το αυτοκίνητο, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία. Θυμηθείτε ότι για να μπορέσετε να δείτε τις φανταστικές φωτογραφίες του αφιερώματος του τεύχους, να διαβάσετε τις μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν και να απολαύσετε το εντυπωσιακό video του S3, φροντίσαμε να εξαντλήσουμε την υπομονή όλων όσων ήρθαν από την ομάδα της 0-400 Tune 2 Race και του ιδιοκτήτη του επικού οχήματος. Σε ένα εξαντλητικά πιεσμένο χρονοδιάγραμμα και μέσα στον ελάχιστο χρόνο που μας παραχωρήθηκε για να κλείσουμε κάποιον απομακρυσμένο δρόμο, συντονίστηκαν τα πάντα ώστε να γίνει η απαραίτητη λήψη της εκτόξευσης του Audi στα 400 μέτρα. Το μόνο που μας ξέφυγε ήταν ότι ο οδηγός ξέχασε να κουμπώσει την ζώνη του και ήταν κάτι που διαπιστώσαμε πολύ αργότερα στα γραφεία μας, όταν παρακολουθήσαμε το βίντεο.


Ούτε ο οδηγός, ούτε η ομάδα του 0-400 Tune 2 Race και φυσικά ούτε εμείς στο περιοδικό υποτιμούμε την αξία της ζώνης ασφαλείας. Μη ξεχνάτε άλλωστε το δίδαγμα των αγώνων ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ©. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τόσοι φίλοι τόνισαν και σχολίασαν το σοβαρότατο αυτό ζήτημα, κάτι που σημαίνει ότι οι προσπάθειές μας για ασφαλείς αγώνες και εν γένει οδήγηση είναι επιτυχημένες και καταδεικνύει το γεγονός ότι ο νέος Έλληνας οδηγός (ηλικίες 18-24ετών: 22.2%, 25-34ετών: 32.6%) γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την απουσία της ζώνης ασφαλείας και είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένος από τους οδηγούς παλαιότερων γενεών. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις και τα σχόλιά σας, που μόνο καλύτερους μας κάνουν.

Με εκτίμηση
Ν. Λογοθέτης
Εκδότης περιοδικού
Αutokinisimag