Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η πρώτη τριάδα του Grand Prix Ινδίας και οι κοκορομαχίες

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου του ινδικού Grand Prix, που έκανε το ντεπούτο του στην F1. Μάλιστα, πέρα από την 11η νίκη του ο Γερμανός έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ. Στο Ινδικό γκραν πρι ο Φέτελ οδήγησε από την πρώτη θέση για 693η φορά, σπάζοντας το ρεκόρ του Νάιτζελ Μάνσελ το 1992.



Στην δεύτερη θέση ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος δήλωσε ότι δεν μπορούσε με τίποτα να πιάσει τον Φέτελ.

Από την τρίτη θέση είδε την καρό σημαία ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Γουέμπερ, στην έξοδο του από το δεύτερο πιτ στοπ.

Ο Αυστραλός πιλότος, μόνο απογοητευμένος μπορεί να είναι, αφού δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση από την οποία εκκίνησε. Ο Μπάτον του… έκλεψε τη θέση στη δεύτερη στροφή μετά την εκκίνηση, ενώ στη συνέχεια η στρατηγική της Ferrari αποδείχτηκε πιο έξυπνη, δίνοντας μία θέση… δώρο, στον Αλόνσο.


Από το γκραν πρι της Ινδίας, έλειψαν οι μεγάλες συγκινήσεις, ωστόσο οι Μάσα και Γουέμπερ προσπάθησαν να προσφέρουν λίγο θέαμα. Οι δύο πιλότοι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και η επαφή τους στην πίστα Buddh, μάλλον θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Στην προσπάθεια του Χάμιλτον να περάσει τον Βραζιλιάνο, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο Χάμιλτον να χάσει τη θέση του και τελικά να δει την καρό σημαία έβδομος.

Ο Μάσα μπορεί να στάθηκε τυχερός κατά την επαφή του με τον Χάμιλτον, ωστόσο λίγους γύρους αργότερα είδε την αριστερή ανάρτηση του να σπάει και να εγκαταλείπει, στο ίδιο σημείο που έσπασε στις κατατακτήριες δοκιμές η δεξιά ανάρτηση.

Ο Βραζιλιάνος παρά το γεγονός ότι μέσω της ενδοεπικοινωνίας τόνιζε πως δεν έφταιγε για την σύγκρουση με τον Χάμιλτον, οι αγωνοδίκες του επέβαλαν ποινή διέλευσης από τα πιτ.

Για να δείτε την στιγμή της σύγκρουσης πιέστε εδώ

Πηγή: www.sport-fm.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου