Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Ο Alejandro Mesonero-Romanos, νέος Διευθυντής Σχεδιασμού της SEAT

Ο Alejandro Mesonero-Romanos, 43 ετών, αναλαμβάνει νέος διευθυντής σχεδιασμού της SEAT, από την 1η Αυγούστου. Ο Mesonero-Romanos αναλαμβάνει έτσι τα καθήκοντα του Luc Donckerwolke, ο οποίος θα είναι πλέον υπεύθυνος στον τομέα προηγμένου σχεδίου του Volkswagen Group.

Ο νέος υπεύθυνος σχεδιασμού της SEAT ενσωματώθηκε στο Volkswagen Group το 1995 για να εργαστεί πάνω στη σχεδίαση διαφόρων μοντέλων της ισπανικής μάρκας. Από το 1997, ανέπτυξε την επαγγελματική του καριέρα στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού του Volkswagen Group στην Ισπανία, όπου ήταν υπεύθυνος στον τομέα εξωτερικού σχεδιασμού για διάφορα projects για τις μάρκες SEAT, Volkswagen και Audi. Το 2001 μεταπήδησε στη Renault για να διευθύνει διάφορα σχεδιαστικά projects και από το 2007, διηύθυνε τον τομέα του προηγμένου σχεδιασμού. Το 2009, ο Mesonero-Romanos έγινε διευθυντής σχεδιασμού της Renault Samsung Motors στην Κορέα.

Ο Luc Donckerwolke βρίσκεται στις τάξεις του Volkswagen Group από το 1992. Στην αρχή εργάστηκε ως σχεδιαστής της Audi, πριν μεταφερθεί στη Skoda, όπου το 1994 ανέλαβε το συντονισμό του εξωτερικού σχεδιασμού και ανέπτυξε την νέα φιλοσοφία σχεδίου για τη μάρκα. Δύο χρόνια αργότερα το 1996, επέστρεψε στην Audi και ανέλαβε υπεύθυνος στον τομέα του εξωτερικού σχεδίου στο Μονάχο και αργότερα στο εργαστήριο σχεδίου του Ingolstadt. Το 1998 μεταφέρθηκε στη Lamborghini σαν υπεύθυνος σχεδίου και το 2003 ανέλαβε τη διεύθυνση αυτού του τομέα για τη μάρκα στο Volkswagen Group.To 2005, ο Donckerwolke διορίστηκε διευθυντής σχεδιασμού της SEAT.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου