Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η Hyundai Υπογράφει Συμφωνία με τη Vodafone

Η Hyundai Motor Group υπέγραψε συμφωνία με τη Vodafone Global Enterprise, εταιρεία του ομίλου Vodafone που διαχειρίζεται τις επικοινωνιακές ανάγκες των μεγαλύτερων πολυεθνικών πελατών της, με στόχο την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών στον κλάδο των τηλεματικών υπηρεσιών στην Ευρώπη. Η αρχική συμφωνία, που υπογράφηκε σήμερα, αναμένεται να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της Hyundai στα πληροφοριακά συστήματα οχημάτων και να επεκταθεί σε μία ευρύτερη βάση πελατών στην Ευρώπη.

Βάση της συμφωνίας, η Hyundai θα εστιάσει στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών που θα βασίζονται στα πληροφοριακά συστήματα αυτοκινήτων και στο υπάρχον δίκτυο επικοινωνίας της Vodafone στην Ευρώπη. Εκτός από τη συνεργασία στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων τηλεματικών υπηρεσιών, η Hyundai θα δημιουργήσει νέες λύσεις πληροφορικής για αυτοκίνητα αξιοποιώντας την υποδομή τηλεματικής τεχνολογίας για να εφαρμόσει ένα νέο πελατοκεντρικό επιχειρησιακό μοντέλο τηλεματικής.

«Μέσα από τη συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία κινητών επικοινωνιών Vodafone, η Hyundai Motor Group ανυπομονεί να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες πληροφορικής για αυτοκίνητα στους Ευρωπαίους πελάτες της στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσης της: ότι θα καθίσταται ολοένα και πιο ανταγωνιστική στην εν λόγω αγορά», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor, κύριος Lee Hyun-Soon.

«Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας υψηλής απόδοσης της Vodafone και οι απλές λύσεις της εταιρείας για τη διαχείριση της ασύρματης συνδεσιμότητας σε παγκόσμια κλίμακα συνεπάγονται την καταλληλότητα μας ως του ιδανικού συνεργάτη που θα βοηθήσει τη Hyundai Motor Group να αναπτύξει μία ολόκληρη σειρά νέων υπηρεσιών», σχολίασε ο κύριος Nick Jeffery, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Global Enterprise. «Απώτερος σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να προσφέρουμε μία ακόμα καλύτερη οδηγική εμπειρία σε οδηγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.»
Η Hyundai παρουσίασε το σύστημα τηλεματικής BlueLink® στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών Consumer Electronics Show (CES) για το 2011 στο Λας Βέγκας, σε μία επίδειξη των προηγμένων συστημάτων πληροφορικής της εταιρείας για αυτοκίνητα ενώπιον ολόκληρης της υφηλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου