Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Beverly 500 10th Anniversary

Με περισσότερες από 270 χιλιάδες πωλήσεις στην 10ετή πορεία του, από την πρώτη του εμφάνιση το 2001 μέχρι σήμερα, το Piaggio Beverly έχει εξασφαλίσει τη θέση του αδιαμφισβήτητου ηγέτη της αγοράς. Προϊόν ενός ξεχωριστού και καινοτόμου concept, το Beverly απέκτησε τη φήμη του ευέλικτου και ασφαλούς scooter που είναι ιδανικό για την κίνηση, ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και αξιοπιστία για μετακινήσεις μέσα και έξω από την πόλη.

Για τον εορτασμό της επιτυχημένης 10ετίας του best seller της Piaggio με το ακαταμάχητο στυλ και τις μοναδικές επιδόσεις, δημιουργήθηκε μια ειδική έκδοση το Beverly 500 10th Anniversary.

Η ειδική έκδοση του BEVERLY ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο φινίρισμα και για το αποκλειστικό χρώμα, που το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό και τονίζει την ξεχωριστή αισθητική του. Το νέο γκρι ματ χρώμα συνδυάζεται μοναδικά με την ολοκαίνουργια σε σχεδίαση κομψή σέλα σε καφέ χρώμα.
Επιπλέον προσόντα μπορούν να χαρακτηριστούν ο νέος σχεδιασμός του δυναμικού φαναριού μπροστά, σήμα κατατεθέν για το Beverly, αλλά και ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων που διαθέτει ένδειξη βενζίνης.

Ο υδρόψυκτος 4χρονος, 4βάλβιδος κινητήρας 500 κυβικών εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις, διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό και ανάφλεξη με 2 μπουζί και παράγει 40 ίππους στις 7.000 στροφές. Ο ευέλικτος και αποδοτικός κινητήρας, με αρκετή ροπή σε όλο το φάσμα λειτουργίας του, επιτρέπει στο Beverly ταχύτητες της τάξεως των 160 χιλ/ώρα.

Το Beverly 500 10th Anniversary διατίθεται με ζελατίνα στο στάνταρ εξοπλισμό και ανταγωνιστική τιμή € 6.630

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου