Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Δραστικές μειώσεις τιμών και ολική εργοστασιακή εγγύηση 6 ετών για τα ελαφρά φορτηγά της Nissan

Η Nissan για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τους πελάτες που θα παραγγείλουν το νέο τους επαγγελματικό όχημα (pick-up) από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011.

Η προσφορά αυτή γίνεται ακόμη πιο «δυνατή» καθώς συνεχίζεται και το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» από τη Nissan.Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 κατοχυρώνει:
  • Δραστική μείωση των τιμών σε όλους τους τύπους των Pick –up D22 & Νavara, σε συνδυασμό με τις μεγάλες εκπτώσεις της «Χρυσής Επιταγής» που ήδη προσφέρει η Nissan.
  • To σημαντικότερo νέο είναι ότι η Nissan για πρώτη φορά παρέχει τη δυνατότητα επέκτασης για 3 ακόμη έτη, Ολικής Εργοστασιακής Εγγύησης (3+3) στα Pick – up D22 & Navara, φθάνοντας τα 6 έτη !
Οι παραπάνω προσφορές σε συνδυασμό με την κρατική απόσυρση, αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τους πελατές της Nissan. Σχετικές πληροφορίες για τις ασυναγώνιστες τιμές των αυτοκινήτων Nissan, την επέκταση εγγύησης, το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής», καθώς και για την απόσυρση, παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου