Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ένας νέος προσομοιωτής οδήγησης...


Η εταιρεία Playseats, σε συνεργασία με την Red Bull Racing έφτιαξαν ένα νέο κάθισμα – cockpit! O ιδρυτής της Playseats, Fernando Smit, αποκάλυψε πως ήδη έχει παραγγελίες από αρκετούς οδηγούς της Formula 1!
"Η αυστριακή εταιρεία θα χρησιμοποιεί και θα προωθεί το κάθισμα οδήγησης Playseat F1, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Playseats σε συνεργασία με την Red Bull Racing για να φέρει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή. Οι εποχές που οι άνθρωποι έτρεχαν καθισμένοι σε καρέκλα κουζίνας, έχοντας το τιμόνι στο τραπέζι, έχουν περάσει εδώ και καιρό. Αλλά το νέο κάθισμα της Playseats πηγαίνει τους εικονικούς αγώνες σε άλλο επίπεδο. Η αλληλεπίδραση με το παιχνίδι αγώνων είναι ασυναγώνιστη. Ο χρήστης αισθάνεται ότι βρίσκεται στην πίστα. Οι άνθρωποι θα νιώσουν σαν να είναι πραγματικοί οδηγοί αγώνων" δήλωσε ο Fernando Smit.
Ο προσομοιωτής είναι συμβατός με Playstation2, Playstation3, Xbox 360, Wii και PC. Η τιμή του είναι στα €950 αλλά δε περιλαμβάνονται το τιμόνι και τα πεντάλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου