Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

La Dolce Vita Gold And Diamonds 200hp


Πρόκειται για ένα Fiat 500C Abarth στολισμένο με άφθονο χρυσό και διαμάντια, που κοστίζει €500.000! Ακούγεται πως αυτός που το παρήγγειλε πρόκειται για έναν πλούσιο Κινέζο επιχειρηματία και ο οίκος στον οποίο έγινε η παραγγελία είναι ο σχεδιαστικός οίκος Fenice Milano.

Εξωτερικά έχει πλέον λευκό περλέ χρώμα στο οποίο έχουν προστεθεί σωματίδια χρυσού 24 καρατίων και μία χρυσή λωρίδα που διατρέχει το καπό. Ο αγγλικός οίκος Stuart Hughes είναι υπεύθυνος για το διανθισμένο με διαμάντια i-Pad με την ονομασία iPad Supreme Edition. Στο ταμπλό και τον υπόλοιπο εσωτερικό διάκοσμο κυριαρχεί το υψηλής ποιότητας δέρμα και το ξύλο τικ. Τα περιγράμματα των διακοπτών είναι φτιαγμένα από χρυσό 24 καρατίων όπως και το πλαίσιο του πίνακα οργάνων και οι χειρολαβές στις πόρτες. Χρυσός επίσης προτιμήθηκε για την διακόσμηση του τιμονιού. Τα καθίσματα είναι φυσικά δερμάτινα και συνδυάζονται “αρμονικά” με alcantara.

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στο Abarth 500C όμως πέρασε και μία βόλτα από την Romeo Ferraris όπου τοποθετήθηκαν νέα ECU και εξάτμιση ώστε να αποδίδει πλέον 200 άλογα. Επίσης αλλάχθηκαν και τα φρένα και η ανάρτηση με αντίστοιχα πιο σπορ. Το όνομα αυτής της δημιουργίας είναι “La Dolce Vita Gold And Diamonds 200hp”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου