Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Αύριο ξεκινά η Ετήσια Συγκέντρωση Hayabusa


Αγαπητοί φίλοι του www.busa.gr Hayabusa Club Μακεδονίας, οι μέρες πλησιάζουν για την μεγαλύτερη στιγμή της διοργάνωσης μεταξύ , Νοτίων-Βορείων για την κοινή Ετήσια Συγκέντρωση του www.hayabusa.gr και του www.busa.gr για το 2010 στην όμορφη Πέλλα την αρχαία πόλη της Μακεδονίας. Καλωσορίζουμε τους φίλους μας από τον «Νότο» που καταφτάνουν την Παρασκευή 29/10/10 στην Βέροια, όπου και θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο «Hotel Βέροια» για ...τις επόμενες 2 μέρες.
Κατόπιν συνεννοήσεως του Hayabusa Club Μακεδονίας www.busa.gr με το www.hayabusa.gr το πρόγραμμα για το Σάββατο 30/10/10 ορίστηκε ως εξής.

Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης

Αναχώρηση το Σάββατο 30/10/2010
Ώρα συγκέντρωσης 10.45πμ. στο βενζινάδικο Eco στην περιοχή των διαβατών μετά την διασταύρωση της Σίνδου.
Ώρα αναχώρησης 11.00πμ.
Πρώτη στάση στους τάφους του Φιλίππου στην Πέλλα όπου και θα συναντηθούμε όλοι μαζί για την κοινή μας βόλτα που δεν πρέπει να χάσει κανείς !!!!!
12.00 αναχώρηση από Πέλλα για Έδεσσα ( 20 λεπτά διαδρομή ) όπου και θα ακολουθήσει καφές στους πανέμορφους καταρράκτες.
14.30 αναχώρηση από Έδεσσα για Άγιο Αθανάσιο όπου θα ακολουθήσει καφές και φαγητό στις 15.00 – 15.30 στην ταβέρνα «Καλύβα» http://www.arxontico.gr/gr_taverna.htm όπου και θα είναι και η τελική συγκέντρωση ( Με τους φίλους από Δυτική Μακεδονία Θα βρεθούμε στον Άγιο Αθανάσιο )
17.30 Επιστροφή για Βέροια

Για τους φίλους του www.busa.gr Hayabusa club Μακεδονίας από Καβάλα - Δράμα – Κομοτηνή - Θράκη προτείνουμε διανυκτέρευση στον Αγιο Αθανάσιο το Σάββατο στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό» http://www.arxontico.gr/gr_xenwnas.htm ( Υπέυθυνος : Γιώργος Ταρσούνας Τηλ:6977 970 998. Τιμή δίκλινου 50€ )έτσι ώστε τα χιλιόμετρα να μην είναι πολλά. Φίλοι του www.busa.gr θα βρίσκονται από την Παρασκευή στον Άγιο Αθανάσιο για να μας υποδεχτούν.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλους του www.busa.gr Hayabusa club Μακεδονίας για όσους θέλουν και αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να έρθουν μαζί μας να επικοινωνήσουν στο 6943-299044 (Κοντόπουλος Άρης)

Ευχόμαστε καλό δρόμο να έχουν οι φίλοι μας από όλη την Ελλάδα στην κοινή αυτή συνάντηση που έχουν διοργανώσει τα μεγαλύτερα Club Πανελλαδικώς, το www.Hayabusa.gr και το www.busa.gr Hayabusa club Μακεδονίας και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να σημάνει την έναρξη πολλών παρόμοιων δραστηριοτήτων!!! Να μην λείψει κανείς !!!!!!!!!!!!!!

The Meeting on Facebook

Θέλετε να γράφετε στο blog μας; Μπορείτε! Επικοινωνείστε μαζί μας και γίνετε και εσείς ένας συντάκτης του autokinisimag.blogspot.com! Και που ξέρετε... μπορεί να γράψετε και για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης !

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου