Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

H ομάδα ASM Motorsport κυριαρχεί στην Ισπανία

Μετά την φανταστική νίκη του Antonio Sainz και του Javier Cattaneo στο ράλυ Ισπανίας, η ομάδα ASM Motorsport κατακτά με μαθηματική ακρίβεια τον τίτλο του κυπέλλου στο ιστορικό ράλυ Ισπανίας για το 2010, ασχέτως τον αγώνα που απομένει.
Δεν ήταν όμως αυτό το ενδιαφέρον της Ισπανικής ομάδας για το Σαββατοκύριακο... O Manuel Bobes έχει τρέξει επίσης στο ράλυ Ισπανίας, O Raul Sole στο ραλυ Legend και ο Lluis Palou στο ραλυ 2000 Viratges.

To σημείο αναφοράς και προσοχής για την ASM Motorsport ήταν χωρίς αμφιβολία η προανακύρηξη τους ως πρωταθλητές για το ράλυ Ισπανίας, ειδικά όπου συμμετείχαν οι Manuel Bobes με το Ford Escort και ο Αntonio Sainz με την Porsche 911. Και με τα δυο αυτοκίνητα της AMS να οδηγούν τον αγώνα, ο Bobes είχε μια μικρή έξοδο σε σημείο μάλιστα που η απουσία των οπαδών εμπόδισε τον Αστοριανό οδηγό να επανέλθει στον δρόμο. Από εκείνη τη στιγμή ο Antonio Sainz και ο συνοδηγός του Javier Cattaneo κυριάρχησαν στην ειδική μέχρι το podium παίρνοντας έτσι απο τώρα στα χέρια τους τον τίτλο του Ιστορικού ράλυ Ισπανίας.


ΔΤ Rally Media Classics προς το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου