Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS SA


Παρά τις περί του αντιθέτου προηγούμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. ανακοινώνει σήμερα ότι θα συνεχίσει να είναι ο εισαγωγέας των αυτοκινήτων FiatAlfa RomeoAbarth Fiat Professional και Lancia στην Ελλάδα και το 2011. Ειδικότερα τα αυτοκίνητα Lancia θα συνεχίσουν να πωλούνται μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων διανομέων το οποίο ήδη αναδιοργανώνεται και επανεξετάζεται ως μέρος της συγχώνευσης των σημάτων και των σειρών Lancia και Chrysler, αποτελώντας το επόμενo βήμα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συμμαχίας μεταξύ της Fiat και της Chrysler.

Η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του Ομίλου Αυτοκινήτων Συγγελίδη ως πιθανού νέου εισαγωγέα της Lancia εξετάσθηκε προσεκτικά, αλλά δεν έγινε δεκτή, και ότι στον Όμιλο Αυτοκινήτων Συγγελίδη προσφέρθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει ως εισαγωγέας των αυτοκινήτων Jeep, αλλά  δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία σχετικά με αυτή την πρόταση. Οι διανομείς Chrysler-Jeep-Dodge είχαν ενημερωθεί προγενέστερα ότι η παρουσία στην Ελλάδα των σημάτων Chrysler και Dodge επρόκειτο να διακοπεί.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Όμιλο Αυτοκινήτων Συγγελίδη σχετικά με τη Jeep, τις επόμενες εβδομάδες, η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. εκτιμά ότι από 1ης Ιουνίου 2011, θα προσθέσει τα αυτοκίνητα Jeep στο δικό της δίκτυο διανομής ώστε να εξασφαλισθεί η συνεχόμενη προμήθεια αυτοκινήτων Jeep στην Ελληνική αγορά.
   
Fiat Group Automobiles Hellas
Communication Department
 
 

Δ/Τ προς το Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου