Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής της σειράς ‘Gymkhana’ δοκίμασε το τελευταίο αγωνιστικό ελαστικό με καρφιά της Pirelli

Ένας από τους δημοφιλέστερους οδηγούς, γνωστός σε όλο τον πλανήτη για το εξτρίμ και θεαματικό στυλ του, μία χιονισμένη ειδική διαδρομή στο Igora Park, ένα Ford WRC και τα αγωνιστικά ελαστικά με καρφιά της Pirelli: αυτά ήταν τα συστατικά στοιχεία ενός αξέχαστου σκηνικού στο Igora κοντά στην Αγία Πετρούπολη όπου η Pirelli και ο Ken Block έδωσαν τη δική τους παράσταση στο χιόνι. Στόχος ήταν να καταδείξουν πώς το σωστό ελαστικό μπορεί να κάνει τη διαφορά στις επιδόσεις και την ασφάλεια σε οδικές συνθήκες που κρύβουν παγίδες, χωρίς συμβιβασμούς στο εκπληκτικό θέαμα, κάτι εγγυημένο άλλωστε από τον Αμερικανό οδηγό.

Σε μία ειδική διαδρομή ράλι και δρόμο ειδικά διαμορφωμένο για δοκιμές, ο Ken Block δοκίμασε τα τελευταία ελαστικά με καρφιά Winter Sottozero της Pirelli στα όριά τους: πρόκειται για την ίδια οικογένεια ελαστικών που εφοδίαζε με επιτυχία τα Αυτοκίνητα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι στο χιόνι όταν η Pirelli ήταν αποκλειστικός, επίσημος προμηθευτής του WRC από το 2008 μέχρι το 2010.
Ο Ken Block έχει λάβει μέρος σε πολλά και διάφορα πρωταθλήματα και φημίζεται για το συναρπαστικό οδηγικό στυλ, τις εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις και υπερστροφές ισχύος. Στο χιόνι του Igora Park, σαν προσκεκλημένος της Pirelli, έκανε μία εντυπωσιακή επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων και απόλυτου ελέγχου του αυτοκινήτου, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των ελαστικών Pirelli Winter Sottozero.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου