Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

2012 Drifts


Πάμε μια βόλτα με τον Vaughn Gittin Jr σε όλες τις πίστες του πρωταθλήματος Formula Drift για τη χρονιά που μας πέρασε. Φυσικά, sideways και σε μόλις 179 δευτερόλεπτα...


Πηγή: Monsterenergy

Περιοδικό Autokinisimag

NIssan Juke-R in Action

"Juke on Steroids" ή "GT-R Incognito Mode" θα μπορούσαν να είναι οι εναλλακτικοί τίτλοι αυτού εδώ του ποστ αλλά θεωρήσαμε πιο politically correct έναν τίτλο όπως τον ήπιο που τελικά επιλέχθηκε, αφήνοντας τα βαρύγδουπα, εξυπνακίστικα λογοπαίγνια για την έντυπη έκδοση του περιοδικού.


Ο λόγος -όπως φυσικά έχετε καταλάβει- για το Nissan Juke-R, το τερατάκι της Nissan που προέκυψε έπειτα από μερικές μεταμοσχεύσεις ζωτικών μερών από το GT-R στο Juke. Στο βίντεο που έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Vitantonio Liuzzi επιταχύνει, φρενάρει και ντριφτάρει με τη βόμβα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.


Πηγή: Marchettino

Περιοδικό Autokinisimag

Dakar 2013: Days 3 & 4


Το ράλι Dakar καλά κρατεί και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες και εντονότερες στιγμές του 3ου και 4ου σκέλους του αγώνα.


Οι παραπάνω εικόνες κόβουν πραγματικά την ανάσα τόσο εξαιτίας της σφοδρότητας και της επικινδυνότητας των πτώσεων (κυρίως των αναβατών), όσο και της σαγηνευτικής ομορφιάς του τοπίου της Λατινικής Αμερικής. Αυτός ο αγώνας ίσως είναι ο κορυφαίος όλων.

Πηγή: Dakar

Περιοδικό Autokinisimag

Για την Toyota, τα υβριδικά μοντέλα αποδεικνύουν πλέον την σύγχρονη τάση με τις Ευρωπαϊκές πωλήσεις των πλήρως υβριδικών της να αγγίζουν τις 500.000 μονάδες

Η Toyota πρόσφατα παρέδωσε το 500.000ό πλήρως υβριδικό όχημά της στην Ευρώπη, ένα ασημί Yaris Hybrid που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Valenciennes της Γαλλίας. Το εμβληματικό όχημα παρέλαβε ο κος Pierre Schilder κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής στο κατάστημα GTA NOISY στο Noisy-le-Grand, που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι. Τα 375.000 πλήρως υβριδικά Toyota και 125.000 Lexus αντίστοιχα που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα δείχνουν καθαρά ότι η υβριδική τεχνολογία είναι τώρα η πλέον mainstream πρόταση για τους Ευρωπαίους πελάτες. Με τα Ευρωπαϊκής παραγωγής Yaris Hybrid και Auris Hybrid να προσφέρονται στις δύο σημαντικότερες κατηγορίες της Ευρωπαϊκής αγοράς, σε τιμή που ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα μοντέλα diesel,η προηγμένη τεχνολογία είναι πιο προσιτή από ποτέ. Από το 2000 που το καινοτόμο Prius λανσαρίστηκε στην Ευρώπη, οι πωλήσεις υβριδικών μοντέλων Toyota και Lexus αυξάνονται συνεχώς και σήμερα αποτελούν περίπου το 15% του συνολικού όγκου πωλήσεων Toyota. Και ενώ το Prius, που αυτή τη στιγμή διανύει την τρίτη γενιά του, παραμένει το πιο αναγνωρισμένο υβριδικό όχημα, η Toyota και η Lexus διαθέτουν 10 υβριδικά μοντέλα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το 2012, η οικογένεια Prius επεκτάθηκε με το 7-θέσιο Prius+ και το Prius Plug-in, συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο κόσμων – ηλεκτρικού και υβριδικού – και παρέχοντας αυτονομία μέχρι 1200 km χωρίς να απαιτείται στάση για ανεφοδιασμό. Το 2010 το Auris Hybrid, που παράγεται στο εργοστάσιο του Burnaston στη Βρετανία, ήταν το πρώτο και μοναδικό όχημα με πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης που λανσαρίστηκε στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία C. Πρόσφατα δε, παρουσιάστηκε και η νέα γενιά Auris Hybrid στην ευρωπαϊκή αγορά –αναβαθμισμένο και καλύτερο απο ποτέ! Επίσης, το 2012 το Yaris Hybrid, το πρώτο πλήρως υβριδικό όχημα στην κατηγορία B, σχεδιάστηκε με σκοπό να κάνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία πιο προσιτή από ποτέ στο απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Στην πολυτελή κατηγορία, η Lexus απευθύνεται στους οπαδούς των υβριδικών μοντέλων με τα CT 200h, GS 450h, ES 300h, RX 450h και LS 600h. Χάρη στα περιβαλλοντικά τους διαπιστευτήρια και της εξαιρετικής οικονομίας καυσίμου, τα υβριδικά γράφουν μία πραγματικά επιτυχημένη ιστορία με πωλήσεις σχεδόν 5 εκατομμυρίων οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Οι πωλήσεις του Prius ήδη πλησιάζουν τα 3 εκατομμύρια. Οι πωλήσεις των πλήρως υβριδικών Toyota και Lexus μόνο φέτος θα ξεπεράσουν τα 1,2 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Η Toyota πρόσφατα ανακοίνωσε το λανσάρισμα 21 ακόμα υβριδικών μοντέλων σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2015. Αυτά θα ακολουθήσουν τα βήματα του διάσημου Prius, που τον Δεκέμβριο του 2012 γιόρτασε τα 15α γενέθλιά του.

Η Opel Πρώτη σε Πωλήσεις στην Ελλάδα το 2012

Το 2012 έκλεισε βρίσκοντας την Opel πρώτη στην αγορά με μερίδιο 12,12% (επιβατικά) και μια βελτίωση της τάξης του 3,5% (+0,4 ποσοστιαίες μονάδες) συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όπου κατείχε την 2η θέση στον πίνακα των πωλήσεων. Ο Λεωνίδας Μισσαλάκης , Marketing Manager της GMH, δήλωσε: «Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους πελάτες και συνεργάτες μας που ανέβασαν την Opel στην κορυφή! Νοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι, γιατί μέσα σε ένα αντίξοο οικονομικό περιβάλλον καταφέραμε να φέρουμε τα αποτελέσματα αυτά. Η αλήθεια είναι όλη η οργάνωση έχει δουλέψει σκληρά και τα τελευταία χρόνια έχουμε βελτιώσει σημαντικά τη θέση μας στην αγορά. Οι πελάτες εμπιστεύονται την Opelκαι το Δίκτυό της, ενώ οι επιδόσεις της Ελληνικής Οργάνωσης, είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη. Η αντίληψή τους για τη Μάρκα βελτιώνεται συνεχώς χάρη στα νέα μοντέλα Opel, τη σχεδίαση, ποιότητα και αξιοπιστία τους. Και όπως είναι φυσικό σε ασταθή περιβάλλοντα οι σταθερές συμπεριφορές και οι μακροπρόθεσμες στρατηγικές είναι αυτές που ανταμείβονται».