Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Dancing on ice... με ένα τρακτέρ

Oι αγρότες στην Ρωσία έχουν βρεί τρόπο να διασκεδάζουν τα κρύα βράδια του χειμώνα. Όπως την βρίσκει ο καθένας...



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Bρήκαμε τον Θεό του πάρκινγκ! Μεγάλη η χάρη του!

Ένας καταστηματάρχης της Ν. Υόρκης έβγαλε στην δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο, σχολιάζοντας: "Φεύγοντας από την δουλειά παρατήρησα ένα αμάξι που ήταν σφηνωμένο ανάμεσα σε άλλα δύο. Αναρωτήθηκα πως στο καλό εγκλωβίστηκε εκεί μέσα. Την επόμενη μέρα το αμάξι έλειπε αλλά τα αμάξια μπρος και πίσω συνέχιζαν να είναι στην ίδια θέση. Περίεργος έλεγξα την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού..."

Και είδε τον Θεό με τα μάτια του! Προσκυνάμε!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ο θεός του πάρκινγκ: Μεγάλη η χάρη του!

Ένας καταστηματάρχης της Ν. Υόρκης έβγαλε στην δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο, σχολιάζοντας: Φεύγοντας από την δουλειά παρατήρησα ένα αμάξι που ήταν σφηνωμένο ανάμεσα σε άλλα δύο. Αναρωτήθηκα πως στο καλό εγκλωβίστηκε εκεί μέσα. Την επόμενη μέρα το αμάξι έλειπε αλλά τα αμάξια μπρος και πίσω συνέχιζαν να είναι στην ίδια θέση. Περίεργος έλεγξα την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού"

Και είδε τον Θεό με τα μάτια του! Προσκυνάμε!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Nτoκουμέντο: 3 Porsche 997 GT3 RS 4.0 δοκιμάζονται στο Nurburging

Το να πετυχαίνεις 3 Porsche 997 GT3 RS 4.0 να κάνουν δοκιμές στην πίστα του Nurburging δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Το κανάλι αυτοκινήτου SpotterGijs κατάφερε να εντοπίσει 3 από τα διάσημα σούπερ car και να τα κινηματογραφήσει εν δράσει!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Porsche 911 2012 : Σε τι τιμές θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα

Φαντάζομαι θα λιγουρευτήκατε και εσείς την Porsche 911 όταν παρουσιάστηκε από τους Γερμανούς. Σας ανακοινώνουμε τις τιμές με τις οποίες θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα για να σας κοπεί η όρεξη!


Τιμές Porsche 911 (991) 2012
Porsche 911 Carrera Coupe : 152.300€
Porsche 911 Carrera S Coupe : 176.000€


Ο εξοπλισμός της Porsche 911 Carrera Coupe περιλαμβάνει Hold Up, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, δύο οβάλ απολήξεις εξάτμισης, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση πλάτης, θύρα Aux, ράδιο-cd με MP3, εννέα ηχεία και οθόνη αφής 7 ιντσών, Trip Computer, αισθητήρες φώτων, καθίσματα σε συνδυασμό δέρματος-δερματίνης, PSM, φώτα bi-xenon, ABS, 6 αερόσακους καθώς και συναγερμό.

Ο εξοπλισμός της Porsche 911 Carrera S Coupe προσθέτει στον εξοπλισμό της 911 Carrera Coupe μπλοκέ διαφορικό, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, δύο διπλές απολήξεις εξάτμισης, μαρσπιέ πόρτας με λογότυπο Carrera S, ενεργητική ανάρτηση PASM καθώς και ισχυρότερα φρένα.

Με τις υγείες σας!

Πηγή: porsche

Περιοδικό Αυτοκίνητο Αν. Μακεδονίας & Θράκης

"Ντεν έχω πινακίδες καρντιά μου!"

Μαζικά προσέρχονται στις εφορίες και στις περιφέρειες του υπουργείου Μεταφορών οι πολίτες, προκειμένου να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα να τα συντηρήσουν.



Τα τέλη κυκλοφορίας σε συνδυασμό με την αύξηση στην τιμή των καυσίμων καθώς και την «καταιγίδα» φόρων, έχουν υποχρεώσει τους περισσότερους οδηγούς να καταθέσουν τις πινακίδες τους, ακινητοποιώντας τα αυτοκίνητά τους.

Μάλιστα εκτιμάται ότι φέτος θα καταρριφθεί το ρεκόρ του 2009, οπότε και 200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ είχαν προχωρήσει σε ακινητοποίηση των οχημάτων τους εξαιτίας των υπέρογκων τελών κυκλοφορίας

Πηγή:euro2day

Περιοδικό

Flyboard: Ο ΚΙΤ της θαλάσσης

Δεν είναι όχημα της ασφάλτου αλλά σίγουρα πολλοί από εσάς θα το ζηλέψετε. Και μόνο για τις βουτιές αξίζει να το αγοράσεις. Χρειάζεσαι μόνο 3.000-6.000 ευρώ και θα κολυμπάς σαν δελφίνι!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

CRASH!!!!