Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Το Mazda TAKERI κάνει Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης 2012

Η Mazda Motor Corporation πρόκειται να κάνει τα αποκαλυπτήρια του concept αυτοκινήτου TAKERI – ενός μεσαίου sedan επόμενης γενιάς με την μοναδική τεχνολογία πέδησης i-ELOOP- στην διεθνή έκθεση της Γενεύης 2012. Θα παρουσιαστεί μαζί με το Mazda CX-5 ,το νέο compact 4x4 SUV της Mazda, που ενσωματώνει την επαναστατική τεχνολογία SKYACTIV*, με την ειδική έκδοση Mazda MX-5 “Άνοιξη 2012” που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά καθώς και με μία σειρά τεχνολογιών και μοντέλων παραγωγής.
Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία “KODO – Soul of Motion” εφαρμόζεται στο concept TAKERI και φέρνει μία δυναμική και γοητευτική αισθητική στα οχήματα sedan. Το ΤΑΚΕRI δίνει μία πρώτη γεύση για την μελλοντική κατεύθυνση της Mazda σχετικά με τα sedan οχήματα, ακολουθώντας το όραμα του Mazda SΗΙΝΑRI, ένα συναρπαστικό 4-θυρο sport coupe concept αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Γενεύη. Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση του, το ΤΑΚΕRI εξοπλίζεται και με τον νέο κινητήρα SKYACTIV-D diesel υψηλής απόδοσης με σύστημα i-stop idle-stop και 6-τάχυτο αυτόματο SKYACTIV-Drive κιβώτιο.
* SKYACTIV-G βενζοκινητήρας, SKYACTIV-D κινητήρας Diesel, SKYACTIV-Drive αυτόματο κιβώτιο, SKYACTIV-MT χειροκίνητο κιβώτιο, SKYACTIV-Αμάξωμα και SKYACTIV-Πλαίσιο.

Το ΤAKERI στοχεύει στην υψηλότερη ενεργειακή απόδοση χωρίς όμως να κάνει συμβιβασμούς στην Ζoom-Zoom φιλοσοφία της Mazda. Πιο συγκεκριμένα, είναι το πρώτο αυτοκίνητο που εξοπλίζεται με το σύστημα i-ELOOP (Intelligent Energy Loop). Το σύστημα αυτό είναι το πρώτο σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα που χρησιμοποιείται από την Mazda και μπορεί να μετατρέψει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική κατά την διάρκεια της επιβράδυνσης και να την αποθηκεύσει σε πυκνωτές. Η ενέργεια αυτή στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να μειώσει το ηλεκτρικό φορτίο του κινητήρα και αυξάνει την οικονομία καυσίμου έως και 10% χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση.

Το ολοκαίνουργιο CX-5 είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που ενσωματώνει την νέα

σχεδιαστική φιλοσοφία της Mazda “ KODO – Soul of Motion” καθώς και την τεχνολογία SKYACTIV σε επίπεδο κινητήρα, κιβωτίου, αμαξώματος αλλά και πλαίσιου. Έτσι, το CX-5 καταφέρνει όχι μόνο να προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις αλλά και άμεσο και προβλέψιμο κράτημα, υψηλή ποιότητα κύλισης και εξαιρετική ασφάλεια. Η κατανάλωση καυσίμου καθώς και οι εκπομπές CO2 είναι από τις χαμηλότερες της κατηγορίας εξ’ αιτίας του μειωμένου βάρους, της αεροδυναμικής σχεδίασης, των οικονομικών κινητήρων (όλοι περιλαμβάνουν i-stop) και του κιβωτίου SKYACTIV.
Στο νέο MX-5 Special Edition Άνοιξη 2012 έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική καθώς και στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνοντας χρωμιωμένο εσωτερικό και εξωτερικό πλαίσιο εμπρός φώτων, χρωμιωμένο εξωτερικό περίγραμμα εμπρός προβολέων και δερμάτινη επένδυση χρώματος “Havana Brown” στο εσωτερικό. Αυτή η νέα έκδοση θα εισαχθεί μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά και θα είναι διαθέσιμο με μαλακή ή αποσπώμενη σκληρή οροφή* σε τέσσερεις χρωματικές επιλογές Radiant Ebony, Crystal White Pearl, Metropolitan Grey και Brilliant Black. Επιπρόσθετα, αναφορικά με το ηχοσύστημα, η Special Edition Άνοιξη 2012 θα είναι η πρώτη έκδοση MX-5 που θα ενσωματώνει σύστημα πλοήγησης.
Η Mazda στην 82η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει την νέα τεχνολογία SKYACTIV καθώς και όλα τα τρέχοντα μοντέλα. Οι μέρες για τον Τύπο είναι 6-7 Μαρτίου και η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό 8-18 Μαρτίου.